Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowanowa...

Przykro mi się zrobiło jak mi to powiedzial

Polecane posty

Gość nowanowa...

Dzisiaj wybralismy sie z moim chlopakiem na basen wszystko bylo swietnie dopisywaly nam humory i pogoda tez az do momentu kiedy weszlismy na basen i zaczelismy sie rozbierac :( wtedy moj facet na moj widok w stroju kapielowym powiedzial - O JEZU ALE TY JESTES CHUDA AZ ZA CHUDA- zrobilo mi sie strasznie przykro. zawsze bylam szczupla i nie mialam tendencji do tycia, on dobrze wie ze chcialabym troche przytyc ale mimo tego ze jem naprawde duzo to niestety nie przybieram na wadze:( naprawde okropnie przykro mi sie wtedy zrobilo. to przeciez tak samo jakbym miala nadwage i on by mi powiedzial o jezu ale ty gruba jestes!!!

Gość co za szurnieta
dziecko idz spac a nie zakladaj durnych prowokacyjnych topikow

Gość pewno ci
faceci nie kumaja, ze nieprzyjemnie jest takie rzeczy slyszec... mnie moj na poczatku wykrzyknal - alez ty jestes blada, chyba nie znam nikogo innego,tak bladego jak ty! powiedz mu, zeby nastepnym razem trzymal jezyk za zebami, bo ci przykro. sam sie nie domysli...

Gość nowanowa...
:( no wlasnie zupelnie nie kumaja :( powiedzialam mu zeby powstrzymywal sie raczej od takich komentarzy bo dobrze wie ze wcale nie jestem zadowolona z tego jak wygladam i chcialabym przytyc tylko niestety z tego wywiazala sie nastepna klotnia ze ja nie powinnam brac tego do siebie i przejmowac sie takimi rzeczami i zebym mu nie mowila co mam robic bo niedlugo dojdzie do tego ze bedzie musial siedziec w domu z klapkami na oczach bo mu na glowe wejde :(

Gość kaalinkaa
dobrze cie rozumiem.. mam to samo.jestem chuda .. ale nie jakas anoreksja.. moj facet ostatnio powiedziaał ze jestem chuderlakiem..oczywiście zartował i ja dobrze o tym wiedziałam.. nie mnej jednak zrobiło mi sie przykro.. ponieważ mam problem z przytyciem mimo ze bardzo duzo jem (i kazdy mi to mowi).. nie masz sie co przejmować ..masz zapewne dobra przemiane materii..( chyba ze sama sie odchudzasz).

Gość nowanowa...
dzieki jednak ja sie tym przejmuje bo wolalabym aby akceptowal mnie taka jaka jestem.a on wiedzac ze to jest moj duzy problem jeszcze mnie doluje takimi tekstami :(

Gość kaalinkaa
nie wszystkie kobiety maja problem typu " jestem za gruba".. u niektórych jest wręcz odwrotnie! i to wcale nie jest spowodowane tym ze sie nadmiernie odchudzaja..

Gość chetnie bym
sie z Wami zamienila;p moj do mnie powiedzial -ale masz cellulit,rozstepy i w ogole zacznij cwiczyc dziewczyno :D milo mi bylo:D

Gość kaalinkaa
moze nie chciał cie tym urazić.. na pewno nie chciał.. wytłumacz mu ze nie chcesz słyszec od niego takich komentarzy jesli jest mądry to zrozumie ze to dla ciebie problem.. nie obrażaj sie na niego..

Gość nowanowa...
hcetnie --- no twoj to pojechal na maxa - co za bezmozgie stwory !!!