Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryyrr

pytanie tylko dla panow

Polecane posty

Gość maryyrr

czy lubicie robic minetke i dlaczego?;) odp szczerze bo mnie to interesuje :D

Gość polubadertwa
ciekawe pytanie

Gość ale jajaaaaa
Bo to strasznie kręci, jak panience z przyjemności się tyłeczek kręci.

Gość marcyć
osobiście bardzo lubię a dlaczego bo to podniecające i przede wszystkim to wyraz akceptacji ...

Gość maryyrr
:):) no wlasnie :) ja uwielbiam jak mi moj misiek jezorkiem w cipeczce kreci:) podnieca mnie ot strasznie, zapytalam sie go, czy to lubi, i za bardzo sie nie dowiedzialam, bo ciezko mu przychodza rozmowy o seksie, on woli dzialac ;] wiec moze oid was panowie sie dowiem?:) dziekuje za kazda normalna odpowiedz, pozdrawiam

Gość maryyrr
odpowiedz o akceptacji bardzo mi sie podoba... mam problemy z zaakceptowaniem siebie,i moze dlatego sie ucieszylam, kiedy to napisales...;]

Gość ale jajaaaaa
Może coś nam ze zwierzęcości pozostało i ten zapch i smak tak się nam podoba. Mnie jakaś niewidzialna i nieodparta siła ciągnie w te tereny ;)

Gość maryyrr
dziekuje Wam bardzo, za to, ze potraktowaliscie moje pytanie powaznie... moj chlopka odp ze wie, ze ja to lubie ... no ok, nawwet bardzo, ale sie zastanawiam, czy on to lubi? czy jemu to tez sprawia przyjemnosc? nie wiem ...;/

Gość maryyrr
Własnie, a propos smaku i zapachu, to tez nie wiem, dziwnie sie czuje, kiedy on kieruje sie w te rejony, taka niezrecznosc... bo nie wiem, czy zapach ten i smak mu odpowiada?!?! to jest przeciez dosc specyficzne

Gość ale jajaaaaa
Jestem pewny, że jeśli niekoniecznie ostatni raz się tam myłaś przed tygodniem, to mu się to NIEZWYKLE podoba ;)

Gość ale jajaaaaa
lubelak, przytyłeś ??

Gość maryyrr
;];];] jesli chodzi i higiene, to nie mam z tym problemow, chybabym sie zapadla pod ziemie, gdybym sie nie umyla, a on chcial o kurcze-masakra. jak to powiedzial kiedys moj kolega z lo "myjscie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny " Swojadroga macie dziwne gusta, ja akurat zapachu spermy a juz w ogole smaku nie znosze :(

Gość polubadertwa
bo spermy wiekszośc kobiet nie lubi... a ty lubisz robić loda??

Gość ale jajaaaaa
Z tym smakiem i zapachem to różnie bywa. Bywają drobne ewolucje. Jako młody chłopak nie jadałem wcale serów. Teraz je uwielbiam. Może na szczęście dla Twego wybrańca gust Ci się zmieni ;)

Gość maryyrr
jemu akurat nie robilam... jakos nie moge sie przemoc, bo hmmm, glupia sprawa, on jest prawiczkiem, ma duzo mniejsze doswiadczenie niz ja, i nie wiem jak on na to zareaguje, boje sie poprostu jego reakcji, pewnie bedzie sie czul zaklopotany, nie wiem co sobie o mnie pomysli, ja np mam na ot ochote, chcialabym zeby sie ze mna czull jak najlepiej, zeby wiedzial ze go akceptuje

Gość ale jajaaaaa
Raczej niewielu ma coś naprzeciw lodom ;)

Gość maryyrr
Poza tym wydaje mi sie,ze sie uprzedzil troche do seksu, bo nasz pierwszy raz byl fatalny, nastepny takze zreszta, i widze ze sie bidulek zablokowal, ostatnio byla tylko minetka, czekalam na cos wiecej i sie nie doczekalam :(

Gość marcyć
nie krępuj się skoro Ty lubisz gdy facet Ci to robi on z pewnością będzie mile zaskoczony

Gość maryyrr
a Wy Panowie lubicie lodziki?:) moze mu zrobie prezent na urodziny?:D:D zeby je dobrze pamietal, wezme sprawy w swoje rece i nie tylko :D:D:D ciekawa jestem, jak zareaguje, mam nadzieje, ze mnie nie odtraci?!

Gość marcyć
nic mu nie będzie nie bój się . sprowokuj go do czegoś więcej

Gość polubadertwa
musisz mu powiedzieć że lubisz to robić i z checią mu zrobisz loda.Na pewno sie przełame

Gość ale jajaaaaa
Zapewene statystcznie większość facetów lubi lody, jak i większość pań zapewne lubi minetkę ;)

Gość maryyrr
sprowokuj? to moze mi podpowiecie, co najbardziej WAs kreci? i jak mu dac do zrozumienia ze chce tego?:) oj ciezko jest z tymi niesmialymi, co maja malo doswiadczenia :D

Gość ale jajaaaaa
Na Twoim miejscu nie robiłbym dużych ceregieli. Zapewne do seksu się rozbieracie. Zejdź szybko do parteru i nie daj mu szansy obrony.

Gość maryyrr
:D:D i dobra, krotka pilka, o kurde, ale mi ochoty narobiles, jakbym go dostala teraz w swoje rece to :):):)

Gość ale jajaaaaa
Dziewczyny, Wy czasami naprawdę za dużo myślicie, o wykonaniu prostych reczy. Róbcie, a nie myślcie: jak?, kiedy?, czy mu się spodoba?. SPONTANICZNIE.

Gość maryyrr
zaryzykuje i sie odwaze, najwyzej, pomysli se o mnie nie wiadomo co ;] albo mu sie spodoba i bedzie chcial wiecej:) macie panowie jakies specjalne upodobania, jak Wam partnerka robi lodzika?:D

Gość maryyrr
przepraszam za niescislosc ;) byl prawiczkiem, chociaz czy nasz pierwszy raz i drugi mozna nazwac seksem?;/ chyba nie ;] w kazdym badz razie teoretycznie juz nim nie jest-sorry jeszcze raz