Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryyrr

pytanie tylko dla panow

Polecane posty

Gość SmoQQQ
Ja nie lubie, bo moja dziewczyna ma dużo śluzu i on jest obleśny... I dziwnie pachnie.. Fuj>>> Może ona ma jakis problem z macicą albo z czymś??? Jak myślicie?

Gość ale jajaaaaa
Tu już trochę trudniej o jdnoznczną odpowiedź, bo każdy ma tam jakieś swoje własne niuanse. Wyobraź sobie loda i próbuj ;)

Gość marcyć
najlepszy jest spontan i oczywiście fantazja :)

Gość maryyrr
:) no to bedzie jakis ogromny ten lod, chyba sobie jutro kupie jakiegos dlugiego na patyku i pocwicze :D:D:D co do sluzu, to mi sie tez wydaje ze ja go za dzuo produkuje i czuje sie z tym masakrycznie, kiedy on reke tam wklada, a pozniej cos innego ;/

Gość maryyrr
spontan i fantazja, tego mi akurat nie brakuje ;D

Gość a mój facet chyba nie lubi
:-( poprzedni robił to chętnie i bardzo często, a obecny tylko pare razy. Zastanawia mnie w czym problem? Problemów z higieną napewno nie mam, chora też nie jestem.Co może być przyczyną? Wie że tylko tak może mnie doprowadzić do orgazmu a jednak rzadko to robi... :-(

Gość ale jajaaaaa
Jak już się troche do tego przyzwyczai, możesz go spokojnie spytać, co mu się najbardziej podoba. Doświadczona lodziarka, poczuje to oczywiście, bo facet w przyjemnych chwilach dostaje drgawek, że u sąsiadów z dołu zakłóca odbiór telewizyjny, albo wręcz wyrzuca z siebie nadmiar nazbieranego problemu pod dużym ciśnieniem. ;) :D

Gość maryyrr
sorry, ale jak se o tym pomyslam, to mi sie na maksa nie dobtrze zrobilo :(

moze za duzo zrzedzisz w ciagu dnia? na mnie to dziala jak plachta na byka, kazdej zrobie z checia minetke ale nie swojej :)

Gość maryyrr
w ogole, to fajnie mi sie z Wami gada, a myslam, czytajac inne posty ze na tym forum same pojebusy siedza i sie wysmiewaja z innych, a prosze jaka mila odmiana ;D

Gość ale jajaaaaa
samallpimpek ---> coś wtym jest, znam to uczucie ;)

Gość ale jajaaaaa
Nie ciesz się za szybko, ja jestem pojebusem, ale czasem mam przebłyski świadomości i właśnie zdaje mi się, że znajduję się w tym dla mnie zupełnie nietypowym stanie. ;)

Gość maryyrr
bez urazy, nie chcialm nikogo obrazic! tylko czytajac inne posty, to po prostu rece mi opadly i myslam, ze nikt nic madrego nie napisze, i wszyscy jaja se beda robic z mojego pytania

Gość ale jajaaaaa
Mniej więcej na mnie działa to tak: Jakie pytanie, taka odpowiedź ;) Twoje pytanie było w miarę normalne ;)

Gość dziwne to
dziekuje :)

czyli facetow kreci jak kobieta sie zwija z rozkoszy? bo ja sie krepuje, bo mam skurcze w nogach i mocno nimi macham, ze tak powiem..

Gość ale jajaaaaa
aaa_ja --> pod warunkeim, że te fruwające nogi nie trafią klejnotów koronnych ;)

az taka silna nie jestem :P zeby mu siniakow narobic :) sa jakies oznaki ze facet mial orgazm??? mocno mnie to zastanawia, bo wyczytalam, ze moze byc wytrysk bez...