Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b. maggie

No chyba się w prześcieradło ubiorę..../

Polecane posty

Gość b. maggie

Totalna załamka, za kilka tyg. ślub mojego brata a ja nie mam kiecki!:/ na dodatek w sklepach wszystko na jedno kopyto, beznadzieja:( chciałam coś normalnego ale ładnego, a moja siostra jeszcze wydziawia jakieś tafty grosety pierduły...:p masakra totalna tak tyko chciałm się pożalić...

Gość b. maggie
No oglądałam trochę, chociaż i tak nic nie powaliło mnie z nóg:/ poza tym troche bojęsię bez przymiarki kupić, ostatnio kupiłam śliczne buty na allegro i co z tego że śliczne jak za ciasne:p:(

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2562701 zobacz tutaj bo ja niedawno znalezłam te kiecki i wedlug mnie sa sliczne. niestety nie skorzystam z kupna bo wasele mam w przyszła sobote iboje sie ze moga nie dojsc. co najwazniejsze ;sprzedawca podaje dokladne wymiwry wiec mysle ze nie powinno byc problemu.Chyba ze na dlugosc ...ale przeciez to nie problem. Zobacz sama.

Gość fajne te sukienki

Gość ta czarna w kropki jest
śliczna

Gość b. maggie
Dzięki za linka:) najbardziej podoba mi się ta z perełkami, bo chcoiaż to tafta to nie wygląda na taką strasznie "balową" jeśli wiecie o co mi chodzi;) jednak nie zaryzykuję na allegro bo niby rozmiar dobry a potem może gdzieś nie leżeć, nie układac się tak jak trzeba:/ no cóż może jeszcze coś znajdę...

Gość Dobrze że napisałaś
że wg ciebie. Przecież to tandeta, rozpadnie się po drugim praniu.