Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaja kaja

Alkohol i ciąża

Polecane posty

Gość takaja kaja

Witam serdecznie wszystkich mam do was dziewczyny takie pytanie.Tzn zaczne od tego ze mam 21 lat i od prawie roku z moim nazeczonym staramy sie o dzidziusia i jak narazie nic ;( robilam testy owulacyjne niby owulacje mam miesiaczke mam co równe 28 dni.robiłam podstawowe badani i iby wszystko jest OK.moj nazeczony tez nigdy nie miał zadnych problemów z tymi sprawami. I chodzi o to ze czesto impezujemy i pijemy alkohol. oczywiscie nie codziennie w nie wiadomo jakich ilościach :) Poprostu mieszkamy juz razem czesto ktos do nas przychodzi a to na piwko a to w weekendy jakies drinki i zastanawim sie czy to moze byc powodem tego ze nie moge zajsc w ciaze. kiedys słyszałąmz e alkohol "osłabia" plemniki. dziewczyny powiedzcie mi cos na ten temat bo jesli to moze byc przyczyna to od dzis nawet kropli. P.S. i prosze mnie nie krytykowac bo zaraz usłysze pełno komentarzy tego typu" pije i chce miec dziecko". "nie bedzie sie umiała zajac dzieckiem" WIEC OD RAZU WYJASNIAM nie jestem jakas alkoholiczka :) poprostu mieskzamy sami pieniazków tez troche mamy, wiec lubimy sobie wieczorkiem po pracy usiasc wyp[ic piwko lub 2 w weeknedy a to jakies gril i tez sie jakies drinki wypije. Ale jesli to moze byc przyczyna ze niemozemy miec naszego upragnionego malenstwa TO OD DZIS KONIEC NAWET KROPLI dziekuje wszystkim za odpowedz :):)

Gość takaja kaja
prosze dziewczyny powiedzcie cos na ten tamat :(

Gość do taakiej jednej
ja bym sobie darowała na Twoim miejscu z alkoholem,pozdrawiam

Gość takaja kaja
dzie ki serdecznie. tak chyba zrobie od dzis zero alkoholu. jejku zeby nam sie tylko udało .Byłabym anjszczesliwsza osoba na swiecie!! TAK STARSZNIE PRAGNE TEGO MALENSTWA!!!!!!!!

Gość marrikaa
hej wydaje mi sie ze alkohol nie wplywa na plodnosc. ja osobiscie nie jestem jeszcze mama ale ile razy sie słyszy ze ludzie "zaliczaja wpadke"po alkoholu wiec wydaje mi sie ze raczej nie wplywa ale dokladnie to nie wiem