Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka myszka

Jak szybko dojść dp siebie po antybiotykach i chorobie

Polecane posty

Gość myszka myszka

Gość myszka myszka
chodzi mi dokadnie o to że czuje się bardzo osłabiona rano ciężko mi wstać a jedzenie niby jestem głodna zjem troszke i mi niedobrze

Gość myszka myszka
jem zupki jakoś idą ale ile można jeść zupek chce jeść wszystko normalnie bo nie chce schudnąć

Mnie zwykle po antybiotykach apetyt ok 2 tygdonie wraca. Tez ciężko mi coś przełknąć. Możesz spróbować taki koktajle wzacniajace. Można je kupić w aptece. Są specjalnie dla osób w czasie rekowalescencji.

Gość myszka myszka
a niewiesz czy dużo kosztują?

Gość garbata
Bo takim zatruciu na włąsne życzenie to trzeba odchorowac nie ma rady:)

Gość myszka myszka
na własne życzenie co ty mówisz to że się rozchorowałam było niezależne odemnie

Gość garbata
ale to że brałas antybiotyki to chyba nikt cie nie zwiazał i nie wkładał do ust???cioo??

Gość myszka myszka
ale musiałam i to najpierw jeden który nic nie pomóglł i dostałam ppóxniej drugi

Gość garbata
Wcale nie musiałas,tego to juz mi nawet nie mów,antybiotyki sa baardzo szkodliwe i juz przestarzała metada

Gość myszka myszka
niestety źle sie tak czułam że wziełabym cokolwiek by mi dali byle by mi przeszło

Gość garbata
no tak ale teraz cierpisz lepiej było nie isc do lekarza tylko samej wziasc srebro koloidalne i dziś byłabyś hepi:)

garbata, przestan atakowac dziewczyne. jestes lekarzem-badaczem, ze wyglaszasz takie poglady? chory czlowiek robi to, co zaleci mu lekarz. Lekarz zalecil antybiotyk, wiec go przyjmowala, proste, prawda? Twoim zdaniem powinna leczyc sie czosnkiem i mlekiem z miodem? myszka, wiem, ze antybiotyk niszczy flore bakteryjna jelit, polecam duzo jogurtow ze szczepami zywych kultur bakterii (danone, jogobella) i takie male ampulki (zapytaj lekarza) do rozcienczania woda, rowniez ze szczepami zywych kultur bakterii.

Gość garbata
No jak to???to po co chodzi do lekarzy,a teraz cierpi,trzeba jej dac wycisk bo nic tu nie jest proste,wszystko sobie pokomplikował

Gość garbata
Ja do lekarzy nie chodze i nie musze eksperymentowac,bo stosuje to co naturalne i zdrowe wiec to ona eksperymentuje na swoim zdrowiu a Ty jeszcze ja popirasz,dziwne to jest

Gość myszka myszka
Garbata jakbyś miała cały tydzień temperature 39 stopni wezły chłonne by Ci się powiększały też byś ratowął się tym co lekarz Ci przepisze dziękuje Lola wiem z tymi jogurtami staram się jeść ich dużo i owoce a o te ampułki zapytam jutro lekarza bo mam akurat kontrole