Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA1977

ABORCJA

Polecane posty

Gość ANIA1977

Witam, gdzie w okolicy Krakowa mogę przerwać ciążę?

Gość idiotka z ciebie
:O myślisz że ktoś ci da namiary na kogoś za które ten ktoś może iść siedzieć?

Gość istotnie
twoje polkule nie funkcjonuja poprawnie

Gość =*=*=*=
nie wtracam sie w to jakie sa powody , ze nie chcesz tego dziecka.. nie potepiam... w uk masz za darmo np zabiag... mozesz sie skontaktowac z wonemonwaves... link jest na topiku do ktorego link wklejny zostal wyzej... jak chcesz pogadac zajrzyj tam..to pogadamy..

Gość =*=*=*=
wiem , ze jest jedna klinika pod Krakowem , gdzie przeprowadzane sa zabiegi...

Gość ANIA1977
jakoś nie mam przekonania do: wonemonwaves... Poza tym logiczne, że nie chciałam żeby ktoś pisał adres na forum.

Gość bluebluemoon
no to czego chcesz?

Gość =*=*=*=
chcesz to robic w pl? bez zadnych problemow mozesz poddac sie zabiegowi w UK.. nie musiusz byc zarejestrowana .

Gość hej pomocy szukaj
http://dyscus.nethit.pl/forum/ lub www.womemonweb.com polecam womenki- sprawa dyskretna i pewna w 100%, koszt to darowizna na fundacje chyba ok. 70 euro.. a ktory to tydzien? robilas usg?

Gość ANIA1977
jest @

Gość =*=*=*=
aa...no i nie musisz za to placic.. jedyne co , bys musiala zorganizowac sobie dojazd i pare nclegow

Gość =*=*=*=
no i taka afere robisz :O nawet nie wiedzac czy jestes w ciazy :O panikara :O nastepnym razem upewnij sie czy jestes w ciazy zanim zdecydujesz sie na aborcje :O bez komentarza

Gość hej pomocy szukaj
co znaczy jest @? masz okres? to o co chodzi?? :o

Gość ANIA1977
jest podany e'mail.

Gość hej pomocy szukaj
no i co z tego ze jest podany? o co Ci chodzi? ludzie tu chca Ci pomoc a Ty odpowiadasz jakos dziwnie......

Gość =*=*=*=
dokladnie... zgadzam sie z osoba wyzej... Twoje odpwoiedzi nie zachecily mnie do dalszej dyskusji z toba... jakos w dziwny sposob zaczelas dyktowac warunki reszcie.. :O

Gość =*=*=*=
powodzenia

Gość bluebluemoon
ania nie licz na pomoc, za to mozna pojsc siedziec, nikt nie bedzie ryzykowac. nie namawiam cie do zabiegu, jesli musisz, to poszukaj czegos na wlasna reke, w gazetach az sie roi od ogloszen.

Gość ANIA1977
Dzięki za chęci, nie jestem panikara. Jestem w ciąży. nie chcę tabletek bo wiele czytałam na ten temat. Spróbuje sama. Oby nikt nie był w takiej sytuacji i nie szukał pomocy. Nie wiem nawet jak sie za to zabrać dlatego te wypowiedzi były moze haotyczne.

Gość =*=*=*=
bylam w takiej sytuacji moja droga i pomocy wtedy nie szukalam na forach :O jedyne co wtedy z internetu czerpalam to informacje na temat metod :O

Gość ANIA1977
Dzięki za chęci, nie jestem panikara. Jestem w ciąży. nie chcę tabletek bo wiele czytałam na ten temat. Spróbuje sama. Oby nikt nie był w takiej sytuacji i nie szukał pomocy. Nie wiem nawet jak sie za to zabrać dlatego te wypowiedzi były moze haotyczne.

Gość =*=*=*=
bylam w takiej sytuacji moja droga i pomocy wtedy nie szukalam na forach :O jedyne co wtedy z internetu czerpalam to informacje na temat metod :O

Gość =*=*=*=
oj bylam w takiej sytuacji moja droga i nie zycze reszcie aby sie w takie znalazla... tylko ja w przeciwienstwie do Ciebie nie szukalam pomocy na forach tylko w realu , a do internetu jedynie siegalam po informacje na temat metod itd

Gość chyba
ania1977 pisząc "jest @" miała na myśli że podała adres mail, a nie że ma @ - okres i stąd zamieszanie.

Gość fajnalsoli
wszystkie namiary są w każdej gazecie !!! Pisze jak wol "ginekolog, zabiegi" niby inne zabiegi ale chodzi o skrobanke.

Gość ANIA1977
I TRAFISZ BóG WIE NA KOGO! Dlatego była ta prośba. Nie piszcie już. Powodzenia wszystkim.