Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttt23

Ciało po ciąży

Polecane posty

Gość dobry lolek cycek
operacja

Gość huhgygtyf
up

Gość odświeżam temat
mam 21 lat, mam 2letnie dziecko... waze tyle co przed ciaza ale cialo nie jest juz jedrne... najbardziej przeszkadzaja mi piersi ... o ile mozna je tak nazwac... zawsze byly male i raczej gruszki niz jabluszka a teraz zostaly tylko woreczki pokryte rozstepami ... a jak sie schyle to tylko skora sama wisi .......................... druga rzecz to rozstepy... zajmuje wieksza czesc mojego ciala .... pozniej jest obwisly tylek ktory i tak nigdy mi sie nie podobal bo byl raczej szeroki i plaski ... nogi to wiotka skora na udach i rozstepy, rozsteoy... nawet na lydkach ...staram sie cwiczyc ale jakos nie widze za bardzo efektow i nie mam tyle czasu ile na to potrzebuje i motywacji ... wiem, ze dla facetow najwazniejsze sa cycki i tylek, pozniej nogi, brzuch .... a ja co mam ?????????????????? niccccccccccc ! nie ma czesci ciala, na ktorej by nie pozostal slad ciazy ... nie ma we mnie nic atrakcyjnego a mam tak malo lat;/ a moje cialo jest takie stare... z mezem jestem kilka lat i co cale zycie mam juz sie meczyc z takim cialem? i on tez? on mi tego nie powie ale ja swoje wiem.... dlatego, ze tak wczesnie urodzilam dziecko to juz do koncaaaaaaa zycia bede sie z tym meczyla ... chyba ze pojade za granice zarobie na cycki, wtedy bede mogla schudnac i cwiczyc bo teraz nie mam sily i nie widze w tym sensu (moje cycki wtedy by staly sie jeszcze gorsze z A by sie zrobily -A)