Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Colliee

Ma ktos wozek Maclaren?

Polecane posty

My użytkujemy go od maja i jak narazie wad w nim nie zauważyłam. Mamy maclaren xlr kolor czekoladowo - rózowy. Moim zdaniem wart swojej ceny.

Czyli masz ten najdrozszy?;) A w jakim wieku jest twoje dziecko? Moze wiesz, o co chodzi z tymi normami wiekowymi? O to: Przystosowany dla dzieci od 6 m-ca (od 0m+ w Angli) Dlaczego tylko w Anglii?

Moja Natalia miała 9 miesięcy jak kupilismy. A jeśli chodzi o te normy to ponoć juz w Polsce tez obowiązują.

Gość ELUSIŃSKA
Jak wyglada ten wózek bo wszędzie gdzie patrzę to tylko spacerówki i są tanie i nieładne

przylaczam sie do pytania ma ktos maclarena?? szukam wygodnej lekkiej i ADNEJ spacerowki cena do tysiaka - to ze wzgledu na to ze jestem w potrzebie i zdesperowana:O

Owocowamamo:-) Widze, ze cena podskoczyla;-) To ja jeszcze raz pisze, bo Maclarena posiadam:-) Dokladnie to ma ten: http://www.allegro.pl/item330153581_maclaren_quest_model_2008_dla_wymagajacych.html Jestem bardzo zadowolona, bo wozek jest lekki, zwrotny i zajmuje malo miejsca. Jak dla mnie jedynym minusem jest maly kosz i trudny dostep do niego. No i pamietam, ze chcialas wozek z tacka albo palakiem a on nie ma nic z tych rzeczy, ale tak jak juz kiedys pisalam dla mnie to nie problem.

Ja nie mam tego wozka bo juz mi takowy niepotrzebny ale bylam ostatnio w Paryzu kilka dni i tam wszyscy maja te wozki sa bardzo popularne i z tego co mowila mi szwagierka to tam sa niedrogie.