Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedługo mamuśka

czy po cesarce zawsze zostaje na brzuchu flak?

Polecane posty

Gość Niedługo mamuśka

czy to prawda? Chciałabym aby wypowiedziały się mamy po cesarce, które przed miały ładne płaskie brzuszki! mnie wlasnie czeka cesarka i jestem tym troche przerażona

Gość Niedługo mamuśka
dzięki kolorowa ❤️ pocieszylas mnie, bo strasza mnie na kazdym kroku, ze tego flaka sie nie pozbede nigdy- a przed ciaza mialam plaski brzuch 🌼

Gość wfgweew
po cc są wieksze sklonnosci do flaka, kjak to okrelsilas. ale to nie jest regula.

Gość a ja wole
rzuch flak niz cipke flak

Gość miniMinu
a ja wole byc dobrze zszyta i nie miec blizny niz brzuch flak i blizna do tego :-o ktora z brzucha nie zniknie nigdy.... moja siostra ma taka ze widac ja kiedy ma zalozone niskie biodrowki bleee

Gość fdhfdsh
jestem po dwóch cięciach w poziomie . . nie wybierałam , wskazania medyczne . niestety , fuj

Gość a ja wole
a moja siostra ma taka cipke ze wiadomo czemu maz na boki lata:P:P poza tym sama mi sie zwierzala ze sex po porodzie juz taki sam dla niej nie jest bo czuje luzy:P jak juz napisalam wole miec flak brzuch niz flak cipke:P poza tym chyba jjest jakis powod dla ktorego gwiazdy rodza glownie przez cc:P

Ja tez mialam cesarke. 12 lipca 2007 i moj brzuch wyglada jak przed ciaza. nigdzie nic nie wisi. kilka dnia po cesarce zauwazylam jak z dnia na dzien zmniejsza mi sie brzuszek.

Gość Niedługo mamuśka
to fajnie... a blize widac tylko w majtkach więc luzzz znowu chcial sie ktos dowartosciowac kto rodzil silami natury pewnie...