Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukugravema obraczek

obraczki zloto 18 karatow

Polecane posty

czy w naszym pieknym kraju da sie kupic obraczki ze zlota 18 (750) a nie 14 ktore sa wszedzie?? porsze i linki do sklepow internetowych i ew adresow botrace juz nadzieje

do poprzedniczki to enajdz mi na googlach obraczki z 18 karatowego zlota a nie tylko wyjasnienia nt ilosci karatwo jak jeste staka madra

Gość MYSLENIE NIE BOLI a google
ja już mam obrączki, a że nie umiesz szukać to twój kłopot, ale nie wyręczaj się innymi :P

Gość MYSLENIE NIE BOLI a google
ja chce obraczki a nie gadzety z wladcy pierscieni prosze nadal o namiary na jubilera, ktory pracuj w 18 karatowym zlocie

zloto 18 karatowe jest miekkie i szybciej sie rysuje, wiec nie wiem, po co szukasz takiego???14 karatowe znacznie dluzej pozostaje nie zniszczone

bo mam pierscionek z 18 karatowego i 14 karatowa obraczka rozni sie kolorem od piercionka i moim zdaie to nie wyglada ladnie a chce nosic piercionek na tym samym palcu co obraczke chyba jednak zostaje mi pracownia jubilerska, boje sie tylko ze to bedzie duoz drozesze niz obraczki kupione w sklepie

samo 18 karatowe zloto jest droższe. Ale jak już ktoś powiedzial więcej karatowe złoto jest bardziej podatne na rysowanie itd. Nosić obrączke i pierscionek na tym samym palcu, moze spowodowac szybkie zniszczenie.

Gość 18-karatowe jest dobre na
kolczyki i przywieszki. Na obrączke jest za miękkie i zbyt plasytczne

ja mam pierscionek z 18 karatowego zlota, ktory nosila jego prababcia i nie jest wcale zniszczony, ani za miekki, wiec obraczke chcialabym miec z takiegoa samego zlota, zeby pasowala.