Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jasssmine

ale mnie boli brzuch od okresu - ZWARIUJ臉....

Polecane posty

Go艣膰 Jasssmine

Nie wytrzymam, dos艂ownie skr臋cam si臋z b贸lu!!!!!!! Za偶y艂am ju偶 dwa panadole extra i jedn膮 no-sp臋 forte i g贸wno!!! Nic nie przesz艂o! Znacie co艣 co mo偶e pom贸c bo NIE WYTRZYMAM!!! I jeszcze ten upa艂 za oknem , za chwil臋 si臋 udusz臋! A do tego mi niedobrze strasznie i wog贸le koniec! NIE WYTRZYMAM!!! Robi臋 sobie w艂asnie mi臋tow膮 herbat臋ale wiem 偶e g贸wno pomo偶e! Ratunku!!!!!!!! Czy kto艣 te偶 tak cierpi???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja tez tak mam....
spr贸buj ibuprom max. Ja w dodatku mam jeszcze biegunke przez 3 dni!!!!!!! to gorsze od samego okresu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula01
ja cierpia艂am w piatek, pomog艂a pani w aptece bo poleci艂a mi nieznane tabletki na b贸le menstruacyjne vegencostam. za 6,7 - wzie艂am 2 i przezy艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ok艂ady na brzuch
i sie rozlu藕nij

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasssmine
ja mam to samo, do tego mam biegunk臋 i to w艂a艣nie jest najgorsze :(((((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasssmine
Ale jak ju偶 wzi臋艂am te 2 panadole extra i no-spe to nie wiem czy 2 ibupromy to nie by艂oby ju偶 za du偶o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez tak mam....
biegunka jest najgorsza!!! U mnie trwa 3 dni i to jest co艣 strasznego. przez te 3 dni nic nie mog臋 prze艂kn膮膰. Prawie ca艂y sw贸j okres sp臋dza膰 na kiblu :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez tak mam....
Jasssmine mnie wcale no-spa forte nie pomaga. Kiedy艣 wzi臋艂am 3 i NIC :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emilly21
mnie te偶 nic nie pomaga. jak wiem 偶e sie zbli偶a okres to staram sie za du偶o nie 偶re膰 bo inaczej te偶 mdlej臋 z b贸lu ...na kiblu:/

Udost臋pnij ten post

Macie biegunke podczas okresu,o matko wspolczuje. :( :O Ja zawsze biore ibuprom max,popijam j膮 wod膮 mineralan膮 bo szybciej dzia艂a,bo nie popija si臋 herbat膮.W dodatku k艂ade sobie na brzuch poduszke elektryczn膮 i sobie le偶e a偶 tabletka zacznie dzia艂a膰 i brzuch przestaje bole膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez tak mam....
nie do艣膰,偶e biegunka, to tak偶e okropne wzd臋cia. Ja biore na to STOPERAN. Nawet pomaga na jaki艣 czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diclofenac 100 mg
tylko na recept臋 ale warto poprosci膰 w przysz艂o艣ci lekarza, dobre s膮 czopki, je艣li we藕miecie Diclofenak w tabletkach to szybko rozwalicie sobie 偶o艂膮dek, tylko nie wiem jak z t膮 begunk膮, ja te偶 mam z ni膮 problem ale u mnie pojawia sie dopiero jak mam w pe艂ni atak bole艣ci, jak mi si臋 dopiero zaczyna b贸l bore czopek i wytrzymuje p贸l godziny, potem mam spok贸j ( nie czekam zeby sprawdzi膰 czy tym razem te偶 bedzie tak bardzo bola艂o, bo napewno bedzie) tabsy anty rozwi膮zuj膮 problem w czasie ich brania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiacio
ja tez akurat dzis cierpie zwykle leki nie pomagaja radze do ginekologa ja mam aponaproksen sa rezultaty ale to nie rewelacja. wiem co to za uczucie i wspolczuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasssmine
dzi臋kuj臋 wam za s艂owa otuchy :) Pole偶a艂am chwilk臋 z zimnym, mokrym r臋cznikiem na brzuchu i CUD - przesz艂o! Wiem 偶e pewnie za jaki艣czas znowu wr贸ci ale teraz dos艂ownie ciesz臋 i臋 przeogromnie ze na chwil臋 mam spok贸j !!! :D

Udost臋pnij ten post