Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasssmine

ale mnie boli brzuch od okresu - ZWARIUJĘ....

Polecane posty

Gość Jasssmine

Nie wytrzymam, dosłownie skręcam sięz bólu!!!!!!! Zażyłam już dwa panadole extra i jedną no-spę forte i gówno!!! Nic nie przeszło! Znacie coś co może pomóc bo NIE WYTRZYMAM!!! I jeszcze ten upał za oknem , za chwilę się uduszę! A do tego mi niedobrze strasznie i wogóle koniec! NIE WYTRZYMAM!!! Robię sobie własnie miętową herbatęale wiem że gówno pomoże! Ratunku!!!!!!!! Czy ktoś też tak cierpi???

Gość ja tez tak mam....
spróbuj ibuprom max. Ja w dodatku mam jeszcze biegunke przez 3 dni!!!!!!! to gorsze od samego okresu

Gość paula01
ja cierpiałam w piatek, pomogła pani w aptece bo poleciła mi nieznane tabletki na bóle menstruacyjne vegencostam. za 6,7 - wziełam 2 i przezyłam.

Gość okłady na brzuch
i sie rozluźnij

Gość Jasssmine
ja mam to samo, do tego mam biegunkę i to właśnie jest najgorsze :(((((((

Gość Jasssmine
Ale jak już wzięłam te 2 panadole extra i no-spe to nie wiem czy 2 ibupromy to nie byłoby już za dużo?

Gość ja tez tak mam....
biegunka jest najgorsza!!! U mnie trwa 3 dni i to jest coś strasznego. przez te 3 dni nic nie mogę przełknąć. Prawie cały swój okres spędzać na kiblu :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość ja tez tak mam....
Jasssmine mnie wcale no-spa forte nie pomaga. Kiedyś wzięłam 3 i NIC :(

Gość emilly21
mnie też nic nie pomaga. jak wiem że sie zbliża okres to staram sie za dużo nie żreć bo inaczej też mdleję z bólu ...na kiblu:/

Macie biegunke podczas okresu,o matko wspolczuje. :( :O Ja zawsze biore ibuprom max,popijam ją wodą mineralaną bo szybciej działa,bo nie popija się herbatą.W dodatku kłade sobie na brzuch poduszke elektryczną i sobie leże aż tabletka zacznie działać i brzuch przestaje boleć.

Gość ja tez tak mam....
nie dość,że biegunka, to także okropne wzdęcia. Ja biore na to STOPERAN. Nawet pomaga na jakiś czas

Gość Diclofenac 100 mg
tylko na receptę ale warto poproscić w przyszłości lekarza, dobre są czopki, jeśli weźmiecie Diclofenak w tabletkach to szybko rozwalicie sobie żołądek, tylko nie wiem jak z tą begunką, ja też mam z nią problem ale u mnie pojawia sie dopiero jak mam w pełni atak boleści, jak mi się dopiero zaczyna ból bore czopek i wytrzymuje pól godziny, potem mam spokój ( nie czekam zeby sprawdzić czy tym razem też bedzie tak bardzo bolało, bo napewno bedzie) tabsy anty rozwiązują problem w czasie ich brania

Gość kasiacio
ja tez akurat dzis cierpie zwykle leki nie pomagaja radze do ginekologa ja mam aponaproksen sa rezultaty ale to nie rewelacja. wiem co to za uczucie i wspolczuje

Gość Jasssmine
dziękuję wam za słowa otuchy :) Poleżałam chwilkę z zimnym, mokrym ręcznikiem na brzuchu i CUD - przeszło! Wiem że pewnie za jakiśczas znowu wróci ale teraz dosłownie cieszę ię przeogromnie ze na chwilę mam spokój !!! :D