Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

Dziwny cykl. Miałyście tak kiedyś?

Polecane posty

Dziewczyny chcialam was zapytac czy mialyscie moze podobnie zwariowany cykl jaki ja teraz miewam :) Od polowy cyklu czyli tak 16 dnia (ale nie wiem czy to bywa owulacja ) bola mnie piersi znaczynajpierw jedna pozniej druga. Niepokoi mnie ze to juz od polowy cyklu. Boli mnie tez jedna brodawka. Nastepnie, jakos od roku mierze temperature i zawsze w drugiej fazie wynosila ona 36,6 teraz dzien w dzien od 17 dc wynosi 36,4 przy czym wczesniej w 1 fazie cyklu wynosila tak 36,2 36,3. Czy to mozliwe ze po owulacji nastapila tylko taka mala roznica temperatur?? Jestem w 22 dc i nadal mam takie niskie temperatury?? Czyzby moja gospodarka hormonalna troszke powariowala?? Przepraszam ze tak sie rozpisalam,ale prosze pomozcie...czekam

Gość pauly78
JANSEE ja zawsze mam bol piersi i to od okolo polowy cyklu!!mam miseczke D wiec wyobraz Sobie jak wygladaja przed @!! co do tempki to za duzo Ci nie napisze bo dopiero zaczelam mierzyc,jestem w 24 dniu cyklu i mam 37 pozdrawiam

a chcialm zapytac czy ktoras miala kiedys w drugiej fazie cyklu miala niska temperature ?? znaczy 36,4 ?? Prosze odpiszcie dlaczego tak jest?? Niski poziom progesteronu?? czy co...??

Gość pytanieee
dziewczyny skoro mierzycie tempke to bedziecie wiedzialy jak to jest. czy mozna ja mierzyc pod pacha czy tylko w pochwie? i czy temperatura nie zalezy od tego jak daleko sie wlozy termometr? moze glupie te pytania ale chcialabym sie wreszcie dowiedziec jak to jest. juz od kilku cykli zaczynalam mierzyc i rezygnowalam bo wychodzily mi bzdury. chyba robilam to nie dokladnie :-(

Gość pytanieee
dziewczyny skoro mierzycie tempke to bedziecie wiedzialy jak to jest. czy mozna ja mierzyc pod pacha czy tylko w pochwie? i czy temperatura nie zalezy od tego jak daleko sie wlozy termometr? moze glupie te pytania ale chcialabym sie wreszcie dowiedziec jak to jest. juz od kilku cykli zaczynalam mierzyc i rezygnowalam bo wychodzily mi bzdury. chyba robilam to niedokladnie :-(

Zawsze musisz to robic od rana i najlepiej przed godzina 7 rano. Ja mierze w ustach ....i zalezy tez jakim terometrem mierzysz. Jak mierzysz rteciowym to nastaw sobie stoper na jakies 10 minut zeby za kazdym razem bylo tak samo i musisz mierzyc po conajmniej 3 godzinnym snie. Na rozne wyniki temperatur wplywa tez alkohol,zmeczenie...

Gość pytanieee
z tego co wiem to niska temperatura w drugiej fazie cyklu moze byc spowodowana tym ze nie bylo owulacji.

Gość pytanieee
Dzieki za odp. Od tego cyklu sprobuje tak jak mi napisalas :-)