adinka11 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Witam wszytskich;) mam maly problemik, od razu podkreslam ze nie mam mozliwosci pojscia do lekarza przez nablizsze dwa tygodnie, dlatego pisze tutaj. Moj problem polega na tym iz od czwartku piecze mnie pochwa. nie wiem co na to poradzic i z czego to jest, choc podejzewam ze od tampona, bo wlasnie po jego wyjeciu mnie tak pierwszy raz zapieklo. co to moze byc? moze ktos sie orientuje? wczoraj skonczylo sie krwawienia z odstawienia tabletek ale pozostaly rozowawe plamienia. moze sa jakies domowe sposoby na zlagodzenie \"podraznienia\" / \"zapalenia\" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RUMIANEK POLECAM Napisano Sierpień 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam Napisano Sierpień 20, 2007 jedna irygacja tantum rosa, i globulka dopochwowa na noc - może być z propolisem, jeśli nie jesteś uczulona, lub inne dostępne bez recepty i do gina się wtedy idzie, po odstawieniu globulek (3/4 dni później) jeśli objawy nie ustąpily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tttt23 Napisano Sierpień 20, 2007 może być jakieś małe zapalenie pochwy. A czy jak robisz siusiu to czujesz pieczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Sierpień 20, 2007 no czuje takie delikatne ale tylko na poczatku... a nigdy wczesniej nie mialam podobnych w sumie zadnyh dolegliwosci, jestem teraz w anglii dlatego nie moge posc do lekarza, dlatego pytam o domowe sposoby, ale dziekuje za wszytskie wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach