Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisiaaaa

dlaczego jeszcze boli?

Polecane posty

Gość kisiaaaa

bylam dzisiaj u dentysty i zatruł mi zęba prawie na żywka bo jestem w ciąży , minęło chyba już z 6 godz.a mnie jeszcze ćmi.czy to normalne czy dalej będzie nie boleć ten ząb?:(

musisz sie uzbroic w cierpliwosc niestety moze bolec nawet kilka dni:(

Gość kisiaaaa
dodam że ząb ten był już kiedyś leczony i wypadła mi plomba, wyłamał mi się go kawałek i dlatego bolał i musiałam iść do dentysty.:(, był moment że nie czułam wcale bólu ale teraz znowu mnie ćmi , boli mnie pół głowy ,ucho i nawet szyja.nigdy nie miałam w ten sposób zatruwanego zęba więc nie mam pojęcia jak długo może boleć wszystko.net.ar , mam nadzieje że masz racje że poboli i przestanie bo będe miała wrócić znowu na fotel do dentysty to chyba zwariuje.:(:(:(

ooo jak ja cie rozumiem, ja bylam u dentysty na dzien przed terminem porodu, jessssssssuuuuuuuu jak to potem bolalo, beczalam z bolu a boalalo jeszcze ze 2 dni :( ten cmiacy bol, ciagle przypoimnajacy o tym bleah :( teraz mam isc na lecz. kanalowe, i nie moge sie zebrac, bo ciagle pamietam jak to bolalo :( wiesz ze mozesz wziac Apap lub Paracetamol?

Gość kisiaaaa
Wiem marchewko tylko że ten Apap i Paracetamol to mi nic nie pomagają,ja mam iść za 2 tyg.na leczenie tego zęba i też nie wiem czy sie zbiore bo strasznie sie boje tego cholernego bólu.:(

Gość kisiaaaa
Ty marchewko byłaś chyba jeszcze w gorszej sytuacji niż ja, ale czy minął ci ten ból do porodu?