Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonimek

* * * Kwiaty dla koleżanki z pracy

Polecane posty

Gość Aliceee
a jak nie bedzie zachwycona to chlopak niech se da spokoj!!!!

Gość bedzie zachwycona jak on sie
jak ma zamiar niepodpisac sie imieniem i nazwiskiem , to ona moze byc zachwycona niewiedzac OD KOGO SA!!!

Gość bedzie zachwycona jak on sie
* nie wiedzac

Gość oczywiście że wysyłaj
Oczywiście, że zamów te kwiaty i dołącz koniecznie jakiś liścik. Na pewno będzie jej bardzo miło. Ja kiedyś dostałam kwiaty do pracy w dzień moich imienin :D To było bardzo fajne uczucie i te uczucie zazdrości, które widziałam u koleżanek. To dopiero fajne uczucie. :D

I mimo że dostałam jakieś 2 czy 3 lata temu te kwiaty, to jeszcze do tej pory one o tym pamiętają i od czasu to przypominają ;)

Oczywiście koleżanki z pracy o tym pamiętają i od czasu do czasu mi o tym przypominają ;)

Już postanowiłem, że wyślę te kwiaty. Nie wiem jeszcze tylko kiedy. Trochę boję się tego, co będzie, jak ona już je dostanie. Będę musiał poczynić kolejne kroki w jej stronę, a nie mam w tym doświadczenia, jak wiecie :O

Gość na mnie nikt nie czeka
Ale do pracy jej wyslesz?:)

Jakoś dziwnie nikt nie zapytał, jaka jest ich sytuacja rodzinna? Nie ma to dla Was znaczenia? Bo chyba zupełnie inna sytuacja, kiedy samotny facet wysyła kwiaty samotnej dziewczynie, a co innego, kiedy mąż i ojciec dzieciom daje kwiaty zamężnej koleżance, np. swojej sekretarce czy innej podwładnej. Nie widzicie różnicy?

Ewo, wszyscy tu chyba wiedzą, że jestem sam (na co wskazuje zresztą moja stopka). Ona — mam nadzieję — nie ma nikogo, a męża, to na 100% nie ma.

Może wszyscy wiedzą, bo śledzą wszystkie Twoje wypowiedzi a ja akurat najwidoczniej nie jestem Twoją fanką i nie wiem. Na tym topiku nie padło ani słowo, jaka jest Twoja i tej dziewczyny sytuacja. Rozumiem, że Ty jesteś wolny a ona nie ma na palcu obrączki, z czego wnioskujesz, że nie ma przynajmniej męża. Ok.

Kobiety kochają kwiaty i tych wspaniałych facetów, którzy te kwiaty dają....Nawet nie wiesz, jak zazdroszczę tej koleżance takiego kolegi :-) Wyślij kwiaty i nie ukrywaj od kogo je dostała. Super pomysł...

barbi_barbi --> Masz pomysł, jak uzyskać jej adres domowy? Przecież nie pójdę do działu HR i nie powiem, że chcę jej adres ;)

A ja kiedyś właśnie dostałam bukiet z karteczką na której było napisane: \"od wielbiciela\" dostarczony do firmy przez kuriera a wysłany przez kolegę z pracy. Wiedziałam, że to od niego. I naprawdę się cieszyłam, bo uważałam że to miłe. Także, drogi Anonimku, nie sądzę żeby się Twoja koleżanka obraziła. Romantyczne gesty są dziś w cenie. Powodzenia.

Zasadnicze pytanie: co dokładnie chcesz osiągnąć, wysyłając jej kwiaty? Chcesz żeby z Tobą porozmawiała? Umówiła się na kawę? Zaczęła się zastanawiać kto z pracy do niej smali? Czy może coś innego?

Gość NIE RÓB...
NIE RÓB TEGO !!!

Gość .brand
4lata, ciekawe czy autor się zdobył i wysłał kwiaty, a może już są razem?