Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staniczkowa

Staniki do karmienia - rozmiarówka.

Polecane posty

Gość Staniczkowa

Mam pytanko o rozmiarówkę biustonoszy do karmienia. Upatrzyłam sobie takie pięknoty: http://www.naturana.pl/kolekcje/jesien04_mam.html Tylko rozmiary coś nieduże :( Obecnie noszę rozmiar 75E, podobno po porodzie piersi rosną przeciętnie jeszcze o jeden rozmiar, a 75F nie sposób znaleźć (za wyjątkiem anita maternity, gdzie są rozmiary do 75I, ale za stanik płacić 170 zł, to przegięcie). I stąd pytanie. Czy rozmiar stanika do karmienia, jaki na Was pasuje, odpowiada rozmiarowi takich normalnych staników z fiszbinami i koronką? Czy może te bawełniane staniczki są bardziej elastyczne, albo rozmiarówka jest inna... Przecież to niemożliwe, by były tylko rozmiary do D, a już wyjątkowo do E? Ja wcale nie miałam nigdy jakiś ponad przeciętnie wielkich piersi, by nagle mieć takie problemy...? Dzięki za odpowiedzi!

niestety... rozmiarówka nie jest inna :( ja mam wielki biust i naszukałam się odpowiedniego biustonosza! w końcu mam idealny (karmię 4. dziecko :p) cena tez nie była mała, ale warto: anna cecilia, ze szwecji... mam dwa i kupię następny, bo jeszcze ok. pół roku karmienia przede mną ;) polecam!!! karmiąc strsze dzieci czasem zaryzykowałam tańsze biustonosze do karmienia i rezultat taki, że panie w rodzinie i wśród najbliższych przyjaciół, karmiące, ale z mniejszym biustem, obdarowałam :p

Gość Staniczkowa
Zaraz obejrzę staniczki, o których piszesz!

Gość Staniczkowa
Właśnie napisałam, że to wcale nie są żadne bombowce (choć może gdyby nie ten brzuch, to wyglądałyby troszkę bardziej imponująco :) ). Nigdy w życiu nie miałam piersi, które zwracałyby swoja wielkością czyjąkolwiek uwagę, takie tam przeciętniaczki. To urok polskich firm, ze produkują staniki do D. Normalnie można kupić nawet miseczki I. Tyle, że za to trzeba zapłacić, ale trudno. A miski metalowe chyba niezbyt wygodne byłyby, nie sądzisz? :P