Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała0002

mam problem...

Polecane posty

Gość mała0002

mam problem... głuipo mi o tym pisac ale jakos musze to z siebie wydusic... ale do sedna... mam faceta od 3 lat i gdy kochamy sioe to praktycznie nie mam orgazmu... czy ze mna jest cos nie tak??

Gość jestes do kitu idz sie powies

Gość A SAMA POTRAFISZ SIE
DOPROWADZIC DO ORGAZMU ?

Gość jemu to mówiłaś
? bo chyba od tego powinnas zacząć. Nigdy nie miałas ?

Gość icecream
ja byłam z facetem 7 lat i tylko raz miałam cos przypominajacego orgazm... :o Z obecnym mam zawsze i to po kilka razy czasem... ;) Powod? Z tamtym nie rozmawiałam o tym jak lubie i kiedy mi dobrze tylko udawałam ze dobrze mi zawsze. Z obecnym potrafie o tym owic i jest bosko!

Gość mała0002
po pierwsze moze jestem inna ale jakos nie kreci mnie "samozaspokajanie sie" po drugie: podczas np. pettingu orgazm mam ale podczas seksu jest problem... po trzecie: własnie o to chodzi ze nie gadałam z njim na ten temat... a i jeszcze jedno z tego powodu nie zamierzam sie wieszac bo jest wiele innych powódów dla krórych warto zyc

Gość ja również nie mam orgazmu
pochwowego, tylko poprzez łechtaczke - maly procent kobiet ma orgazm pochwowy wiec to całkiem normalne i wiem co mowie bo miałam juz 7 partnerów i zaden mnie do orgazmu pochwowego nie doprowadził mimo usilnych staran, poprostu nie moge sama tez probowałam z wibratorem i nic z tego

Gość przykro mi.....
smutne co piszecie.... orgazm pochwowy jest bardzo przyjemny i zupełnie inny niż łechtaczkowy. powiedzmy tak: ja odczuwam orgazm łechtaczkowy jako bardzo silną, gwałtowną rozkosz, natomiast pochwowy nie jest tak intensywny, jednak o wiele wiele dłuższy, odczuwam długotrwałe skórcze pochwy, roznoszące przyjemność po całym ciele :D

Gość przykro mi.....
nawiasem mówiąc to sama nigdy owego orgazmu nie miałam, ściemniam i wymądrzam się przed komputerem jak tylko mogę udając, że mam udane życie seksualne.. prawda jest zgoła inna :( otórz...jedyny seks jaki uprawiałam to ostry anal z wójkiem Adamem, grubym, niskim i łysiejącym facetem po 60, który w przebraniu batmana siła przykuwał mnie do kaloryfera i wciskał w dupala swojego grubego i małego kutasa :classic_cool: