Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzmawiedzma

przepowiadanie przyszlosci i nie tylko

Polecane posty

Gość wiedzmawiedzma

czesto potrafie powiedziec co sie za chwile wydarzy, np ze zadzwoni telefon. zdarza wam sie cos takiego? a moze macie inne "umiejetnosci", ktorych nie da sie racjonalnie wytlumaczyc?

Gość wiedzmawiedzma
jestem niedopieszczona bocianichą

Gość wiedzmawiedzma
spadam bo mnie po wczorajszych odwiedzinach w jednostce pochwa piecze.

Gość to kto jestem

Gość madziuleczka
Ja mam tak ze jak moje kochanie pisze smsa to ja akuratr mu strzalke poszczam:)Zawsze jest tak!i to ponad od roku:):):)

Gość wiedzmawiedzma
podszywacze goncie sie madziuleczka---mam podobnie:)

Gość gość
ja korzystam czasem z telefonu do wrozek http://twojaprzyszlosc.com.pl/ i szczerze wam powiem ze czesto mi sie te ich wrozby sprawdzaja. polecam Wam telefon do nich!

Gość gość
wiedzmawiedzma 2007.08.20 nic tym dziwnego to sprawka demonów terz tak miałem jak odalełem sie od boga a gdy przyblizyłem sie do boga to staciłem ta zdolnosc

Gość gość
Psychodelirium_ dziś zbliz sie do boga to takze to stracisz i to jak najszybciej idz do spowiedzi komuni

dziś Akurat nie trafiłeś, bo urodziłam się w pobożnej rodzinie i jak byłam bliżej Kościoła (regularna spowiedź, msze święte, modlitwa) to nawet częściej miewałam różne przeczucia. Teraz rzadko bywam w kościele, a Bóg jest ze mną cały czas i nie uważam, żeby to była sprawka demonów. Różne są właściwości różnych organizmów, jedni są wrażliwi na różne zjawiska, inni nie. Nie ma w tym nic złego dopóki nie wpływa to na naturalny bieg wydarzeń. A u mnie nie wpływa, bo z tych przeczuć nie umiem za bardzo korzystać i nie mam zamiaru.

Gość gość
to ze sie urodziłas w poboznej rodzinie to nie znaczy ze nie nie mozesz zostac opentana ja w sswojej głupocie myslałe ze to dar od boga ale biblia zabrania przepowiadania wiec nie moze byc to dar od boga tylko od szatana spowiedz i komunia moze byc swietokracka a gók jest z kazdym człowiekiem bo jest naszym ojcem okultyzm to teren szatana i wchodzac na jego terytorium moze ciebie opentav

Gość gość
Ja śnię o czymś o jakimś miejscu czy pomieszczeniu za kilka dni gdzieś je widzę w sensie w tv lub jestem w tym miejscu za tydz lub 2.

Gość gość
Ks. Piotr Glas, egzorcysta - Strategie działania szatana (Fr. Peter Glas - Satan's strategies) https://www.youtube.com/watch?v=j5yqcs5vDfw polecam jego wszystkie filmiki tutaj było troche inaczej bo był trenerem karate ktura takze nalezy do demonów i takze nalezał do poboznej rodziny takze warto odsłuchac Ks. Dominik Chmielewski - od mistrza sztuk walki do kapłana https://www.youtube.com/watch?v=DFE8KsldF14

to ze sie urodziłas w poboznej rodzinie to nie znaczy ze nie nie mozesz zostac opentana x Napisałam, że się w niej urodziłam, żeby podkreślić, że długo byłam praktykującą i wierzącą mocno, nie na pokaz, ale poważnie podchodziłam do wiary. I miałam przeczucia. Poza tym przeczucia to nie przepowiadanie przyszłości, nie myl pojęć. Święte Pisma (mam na myśli nie tylko okrojoną w dzisiejszej postaci Biblię, ale też) mówią, że dobre dla człowieka jest wszystko, co nie krzywdzi innych. Przeczucia nie krzywdzą. Dopóki się człowiek modli i żyje zgodnie z wolą Boga i nic mu się złego nie dzieje, to po co wymyślać wyimaginowane opętanie.