Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uisgaxvasdldftv

2 Kolczyk w uchu

Polecane posty

Gość uisgaxvasdldftv

Cześć, mam problem z namówieniem mamy na 2 kolczyk w 1 uchu. nie wiem jakich argumentów mam używać żeby ja namówić pomocy....

Gość ___________________
Nikt juz nie robi sobie kilku kolczyków w jednym uchu, tak sie nosiło 7 lat temu :O

Gość uisgaxvasdldftv
ale to tylko 2

Gość e no bez przesady
Ja mam dwa kolczyki w lewym i dwa w prawym :) W każdym uchu po jednym złotym kółeczku i jednym białym (przezroczystym) "brylanciku". Te drugie dziurki zrobiłam sobie sama. Rodzice dowiedzieli się po fakcie 🖐️

Gość uisgaxvasdldftv
jest tam ktoś ?????

Gość uisgaxvasdldftv
ale jak ją przekonać bo jak zrobie bez jej zgody to będzie źle..... :(

Gość e no bez przesady
A ile masz lat? Powiedz, że to nie boli, dużo nie kosztuje, a moda szybko przeminie (to może być ściema :P ), kolczyk wyciągniesz i dziurka zarośnie się w błyskawicznym tempie. Nawet ślad nie zostanie :)

Gość uisgaxvasdldftv
pOPROSTU ZOBIE BEZ JEJ ZGODY :pp

Gość e no bez przesady
ehhh🖐️

Gość uisgaxvasdldftv
A ILE TY MIAłAś LAT JAK JE ZROBIłAś

Gość e no bez przesady
Ja? Miałam 16, może 17 lat

Gość Mooonika
hej.. miałam podobny problem do Twojego, z rok chodził mi po głowie pomysł zrobienia sobie drugiego kolczyka i miesiąc temu moj pomysł doczekał sie realizacji. Odnośnie mamy: moja tez od zawsze reprezentowała postawę: jeden kolczyk wystarczy! a teraz gdy juz mam drugi, to nawet wielkiego halo nie było ;] Nie namawiam Cię, bo zrobisz jak chcesz.. ale ja zrobiłam bez niczyjej wiedzy i wyszło po fakcie :)

Gość wiesz dziwie Ci sie
jesteś chyba grzeczną córcią a matka troche za bardzo dyktatorska. Kiedy miałam16 lat to sobie zrobiłam po 3 dziurki w każdym uchu i nawet mi nie przyszło do głowy że zapytać mamy :O Zresztą bylam wtedy na wakacjach wiec mamy nie było. Kiedy wóciłam to nawet nie pamietam czy coś na ten temat mówili, bo to było z 10 lat temu. A dodam że byłam spokojną nastolatką a rodzice też nie byli wcale tacy znowu młodzieżowi.

Gość uisgaxvasdldftv
nie jestem grzeczną córeczką mamusi nie powiem mamaie o tym kolczyku tylko sie go zrobie, a skąd wiesz ile mam lat .... :P

Gość * GaBi
I wcale nie pytaj tylko zrób tego kolczyka jeśli chcesz :) . Ja w jednym uchu mam 3 a w drugim 2 i za każdym razem jak przebijałam to nie pytałam mamy, tylko wyszło po fakcie :) . Tak samo było z kolczykiem w pępku, dowiedziała sie po miesiącu :P Ale mam nadzieje, że o tatuażu sie szybko nie dowie hehe.

Gość uisgaxvasdldftv
hehe Gabi o niczym nie mówisz mamie :) tak jak moja siorka:P popieram taki sposób:P:P:P

Gość ja sobie zrobiłam
po 2 kolczyki jak miałam chyba 9-10 lat i mama sama mnie zaprowadziła :D:D

Gość ciekawskaaaaa
boshe co za podejscie do zycia, a do rodziców (szock) !!!! :o ja teraz mam w jednym 4, a w drugim 1 kiedyś zrobiła sobie w jednym 11 i mama kazała zdjać! i zdjęłam, ale z czasem po jednym doszłam do 4 ;) mam 23 lata, i nawet teraz nie robie kolczyka w pępku mimio, ze mam chęć, bo moja mama sie nie zgadza (z tatą jest łatwiej ;) ) nie sztuka jest zrobić komus na przekór!

Gość tez zrobilam bez wiedzy mamy
o takie rzeczy nie warto pytac bo tylko awanture zrobia, a przeciez nie ma powodu. troche pogadali i sie przyzwyczaili.

Gość e no zal mi ;d
zal mi twojej mamy ;d

Gość gość
A co to za problem? Idziesz do koleżanki na przykład i przekłuwasz =D Ja sama mam córkę nastolatkę (ma 16 lat) I ma 3 kolczyki w jednym uszku i 2 w drugim i kolczyk w pępku od miesiąca . Wszystkie robiłam Jej sama. Bo sama mam kolczyki w różnych innych miejscach. A że córka chciała to nie robiłam sprzeciwu. Może to błąd ale skoro chce się kłuć to niech się kłuje =D Sama mam kilka kolczyków w różnych miejscach i po mimo swojego wieku (38 l.) dalej je noszę =D Pozdrawiam nastolatki =D

Gość gość
Wiem że to stary chat xdd Ale ja zrobie jeśli dostane czerwony pasek w szkole ;3 Tak ją namówiłam