Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo1967

Prezent dla żony na 40 urodziny

Polecane posty

Gość kolo1967

No własnie, nie mam pomysłu jaki dać prezent, wszystkie niebanalne pomysły wyczerpałem w poprzednich latach.

Gość kup wypasioną fure

torcik jej upiecz :) i niech cały dzień będzie \"jej\" dniem - zero gotowania, sprzątania, tylko relaks. Możesz jej zafundować wizytę u kosmetyczki, ekskluzywnego fryzjera, czy SPA :) no i oczywiście kolacja, cudowna noc.. może jakaś biżuteria?

Ostatnio wyczytałam na topiku że dziewczyna zrobiła kupony ze swoim zdjęciem jeden na romantyczną kolację, na gorący wieczór i zmysłowy masaż :D fajne i pomysłowe albo takie wielkie zdj zrobione z wielu innych posklejanych w programie graficznym :)

Gość kolo1967
Dzięki za pomysły. :)

Gość kup jej jakiś dobry perfum
:D

Wiesz co ,według mnie fajnym pomysłem jest kupić blety na samolot obojętnie gdzie /można znaleść super promocje za bardzo małe pieniądze / na przykład na 2-3 dni , do otatniego momentu trzymać to w niespodziance, spakować żone po pretekstem wywieść na lotnisko i wtedy zaprosić na wylot, spędzć 2 noce w jakimś hoteliku -gdziekolwiek, pomysł-niebanalny i na pewno oryginalny. polecam -sama tak zrobiłam mężowi

Gość kup jej cyjanek potasu
z takim bezgusciem to jej bedzie pomocne

Gość dobre penelopaxx
ale jak mąż zareagował??

A jak byś Ty zareagowała/ł? Był w dobrym szoku, spędziliśmy niezapomniane chwile we dwoje i nie było to banalne. Inny prezen-nie namacalny jak rzecz,ale uważam,ze ciekawy.

Gość ciekawe pomysły

A może coś relaksującego jakiś masaż, albo wyjazd do spa :) Dobrym pomysłem według mnie byłaby też romantyczna kolacja w ciekawym miejscu. Jeśli żona lubi kulturę to po przed kolacją można iść na spektakl do teatru albo na jakiś koncert :)

Gość jukrecja
Masażer wydaje się być całkiem dobrym pomysłem :) Nie kosztuje zbyt wiele, a takie prezent relaksujące zawsze podobają się kobietom :) Na electro.pl jest dobrej jakości i całkiem ładnie wyglądający z Beurer za jakieś 224 zł. Więc całkiem przyzwoicie.

Gość ZakupoweSzalenstwo
Witaj! Przesyłamy propozycje na 40. urodziny - prezenty, które są jednocześnie oryginalne i śmieszne, a zarazem pożyteczne. Życzę miłego oglądania :) http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/40-tka/219 Zobacz też kategorię "dla żony" P.S. Wysyłka tego samego dnia lub odbiór osobisty tego samego dnia w Warszawie w naszym sklepie w Hali Kopińskiej

Gość gość
zabierz ją w super miejsce, takie ktore lubicie, może cisza spokój tego potrzebuje, spa, relaks we dwoje, ja polecam Łubinowe Wzgórze ale to oceń sam czy Ci odpowiada taki styl Przejrzyj sobie ich stronę i zobacz czy dasz rade cos wybrać http://lubinowe.pl/

Gość gość
Od wpisu autora minęło 10 lat ,to teraz zastanawia się z pewnością jaki kupić żonie prezent na 50 urodziny...

Gość gość
no i co w tym przeszkadza ze minął jakiś czas od wpisu, jak ludzie szukają pomyslow na prezenty na forach to kafeteria się wyświetla i można coś znaleźć...

Gość gość
a może skorzystał z rady umieszczonej powyżej i teraz nie ma już problemu. hehehehe

Gość gość
Ja zaskoczyłem swoją żonę lotem w tunelu aerodynamicznym SpeedFly. Oczy miała jak pięciozłotówki ;) Bardzo jej sie spodobał pomysł, chciała zaszaleć to proszę ;)