Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłaMAMA

Mój facet to DRAN!

Polecane posty

Gość przyszłaMAMA
Może ktoś mi pomoże jak sprawdzić czy nadal mnie oszukuje???

Gość przyszłaMAMA
Mężczyźni to zwykłe świnie

Gość przyszłaMAMA
nie każda jest suką. nigdy nie zdradziłam swojego faceta, a do brzydkich nie należę. Nie znam faceta, który by nie oszukiwał swojej kobiety.

Gość Tr4
Nie znasz takiego faceta? I to ci daje prawo, do oceniania wszystkich facetow? Ja nigdy nie skrzywdzilem zadnej kobiety, nie mowiac juz o zdradzie. Wiec nie wiem, czemu mimo to jestem swiania :P ? Inna sprawa, ze nie mam prawie powodzenia u kobiet. Zastanawiajace, no nie? Moze jednak lubicie takich facetow, moze mam sie zmienic?

Gość przyszłaMAMA
nie, nie lubimy takich facetów którzy oszukują ,zdradzają. myślałam że mój facet nie oszuka i nie zdradzi mnie skoro ma wszystko( ALE BYłAM GłUPIA!!!),ładną ,zadbana,kochającą sex i dbającą o swego faceta. Po co się tak starać dla Was??????? Wystarczyło pójść na trochę do szpitala i już facet robi "swoje". Mam do Was uraz i już wole zostać chyba sama.Czy się kobiety starają czy nie to i tak facet ma to w .....

Ja bym tego nie zniosła!Co za dupek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przyszłaMAMA
Wybaczyć i dać mu szansę ??? Czy rzucić drania ??? Myślicie że zrobi to ponownie ??? Jak go sprawdzić ???

Gość przyszłaMAMA
Nie wiem co robić.Niedługo urodzę a on mi takie numery wykręca. Jest ciągle w delegacji i nie mam zbyt dużych możliwości by go sprawdzić. Mam do niego wrócić i znowu zrobi to samo?? Jak go sprawdzić??? Pomóżcie

Wybaczyc???Ty w stanie błogosławionym a ten palant co robi...Jestes w stanie mu wybaczyc???

Powinien chodzic koło Ciebie na paluszkach.Jestes w ciazy,oszczedzaj sie kobieto :)))

może sie mylę, ale wydaje mi się, że on napisał to na tym forum specjalnie. Wiedział, że często tu zaglądasz, a ze nie chciałas z nim rozmawiac zaczal się kajać na babskim forum z nadzieją, że na to wpadniesz, przeczytasz, rozpoznasz go i wybaczysz. Taka zagrywka - nich mój skarb zobaczy jak ją kocham. Jego wypowiedzi własnie tak wyglądają jakby były skierowane do ciebie coś w stylu powiedzenia tajemnicy na tyle głosno, zeby osoba z boku to usłyszała. Tłumaczy się tobie, ale to takie troche nieszczere

Gość przyszłaMAMA
to co mam zrobić? jestem w ciąży ,niedługo będziemy mieli dzieci-bliźniaków. Jak sprawdzić czy znowu tego nie zrobi? Czy nadal z nią nie pisze?

Gość do przyszlej mamusi
a powiedz mi, skąd on znał tą laskę?? Skąd miał jej nr tel? i jak długo to trwało? znasz ja?

Gość przyszłaMAMA
nie znał. poznał na kanałach ery.trwało to ok 2 mscy.do czasu aż go sprawdziłam.

Gość przyszłaMAMA
a może dłużej..kto wie czy mówił prawde

Gość do przyszlej mamusi
a jak go sprawdzilas? ten kret nie kasował tych smsów? jak to się stało że go przyłapałaś? co to były za smsy? czyli ten marek299 czy jakos tak to twój facet tak? Nie wiem co ci poradzić.. 2 miesiące.. Ja bym go chyba zostawiła, ale możliwe jest, że to tylko jednorazowe..

Gość co za zbieg okolicznosci
:-o moim zdaniem to sciema i ten topik i tamtego faceta. Komus sie nudzi :P

Gość przyszłaMAMA
nie skasował tych smsów.wiedział że nigdy nie ruszyłabym jego komórki.ale kiedyś po imprezie kiedy był trochę wstawiony kochaliśmy się a on wymienił imię innej..i 2 razy zapytał czy może myśleć o innej... na drugi dzień tego nie pamiętał i niby nie wiedział o kogo chodzi.dlatego sprawdziłam jego komę

Gość przyszłaMAMA
puknij się w głowę.JAK CI SIE NUDZI TO NARA!!!!!!!!!

Gość cjhv
i może jeszcze nazywasz sie ania?

Gość przyszłaMAMA
NIE A CZEMU

Gość przyszłaMAMA
????????????????

Gość przyszłaMAMA
????????????????????????

Gość OLIVKA222
ODEJDZ OD NIEGO