small girl 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Czy po STEROVAG i LACOSTAVAGINAL moze sie spozniac ores? Skonczylam brac te tabletki tydzien wczesniej niz mialam okres dostac. W tej chwili okres sie spoznia 4 dzien. Czy ktoras tak miala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
small girl 0 Napisano Sierpień 21, 2007 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
small girl 0 Napisano Sierpień 21, 2007 czy moze mi ktos udzielic odpowiedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenka_m Napisano Sierpień 21, 2007 spytaj lekarza, to chyba najrozsadniejsze? idz do przychodni i wejdz bez rejestracji nie czekajac w kolejce z jednym pytaniem-ja tak robie jak mam watpliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a zawsze miałaś co do dnia Napisano Sierpień 21, 2007 ??? Przecież są wakacje, pewnie wyjeżdżałaś, zmieniałaś klimat to i okres się spóźnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
small girl 0 Napisano Sierpień 21, 2007 zawsze mialm regularnie a na wakacjach owszem bylam, calkiem zapomnialam ze to tez ma wplyw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach