Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARCóWECZKA

katalog sukni ślubnych....

Polecane posty

Gość MARCóWECZKA

dziewczyny nigdzie ale to nigdzie nie mogę dostać żadnego katalogu z sukniami ślubnym! a chciałabym jakiś przejrzeć w zaciszu domowym nie w pospiechu w salonie miedzy innymi klientkami zaglądającymi przez ramie. macie może jakieś zbędne katalogi lub strony internetowe gdzie można je zamówić... bardzo mi zależy 🌼

Gość tatianaa
zeby zamowic taki katalog to moze być problem,ewntualnie przejrzyj w kioskach z gazetami, są rózne magazyny z modą ślubną,a nie masz w domu Internetu?mnóstwo sukienek można obejrzeć własnie w Internecie...

Gość nie ma katalogów po to
żeby nie ułatwiac pracy krawcowym..

Gość MARCóWECZKA
wlasnie internet mam tylko w pracy. :( w katalogach ktore sa dostepne w salonach te suknie sa ladnie wyeksponowane, ladnie wszystko wiadac jak lezy i wzor ladnie sie prezentuje a jak kupilam gazete o slubie (ps. za 29.90) to wyeksponowane byly a i owszem ale modelki a nie suknie. na zdjeciach widac bylo suknie do pasa i nic wiecej to po co mi taki katalog...

Gość tatianaa
moim zdaniem największą bazą jest Internet ...a może ktos w rodiznie ma Internet albo znaojomy?zebys mogła w spokoju pooglądać

Gość marcoweczka
dziewczyny macie moze katalogi ktorych juz nie potrzebujecie?