Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

co zrobic ztym fantem?

Polecane posty

jakies 2 tygodnie zamowilam na allegro buty (bareliny) towar mial byc wyslany w ciagu 7 dni od zaksiegowania wplaty ,wiec cierpliwie czekalam 7 dni w ostatnim dniu zostalam poinformowana przez sprzedawce ze nie ma juz butow o tym kolorze i mam do wyboru albo zwrot pieniedzy albo inny kolor ,poprosilam wiec o zwrot nalezytych mi pieniedzy ,bo inny kolor mi nie odpowiadal i co na to allegrowicz? cisza!! od tygodnia nie mozna sie znim skontatkowac nie odpowiada na e-maila ,komorka wyloncza ,na gg i skype -niedostepny .Na 100% nigdzie nie wyjechal bo wystawia komenatrzei nowy towar.

Gość pokemon222
allegro zajmuje sie kwotami od 50 zl w gore a moje buty kosztowaly 40zl

Gość feeee
wszystko mozna zglaszac do allegro. ja kiedys kupilam tusz do rzes, wplacilam na konto czekam czekam 2 miesiace!! a potem ten oszust sprzedawca wystawil mi komentarz ze to ja jestem oszustka bo nie zaplacilam za towar i chcialam go wyludzic!!! zglosilam to na allegro i mu zablokowali konto:) :) :) i mialam satysfakcje jak cholera!!!!

Gość feeee
tusz kosztowal 20zl

Gość pokemon222
do fee a gdzie to sie zglasza?gdzie to trzeba wejsc?bo ja nie bardzo sie orientuje?

Gość feeee
tak dokladnie juz nie pamietam ale jak jestes na " Moje allegro" tam masz te rozne ustawienia- sprzedaje, kupuje itp tam powinno byc zglos naruszenie regulaminu :)

Gość pokemon222
al nie ma takiej opcji zglos naruszenie regulaminu:(

Gość feeee
ja zaraz zobacze i jak znajde to napisze gdzie i co:)

Gość feeee
znalazlam- musisz byc zalogowana- potem wchodzisz w Uslugi- na gorze powinna byc ikona i tam masz rozne opcje i jest Kontakz obsluga uzytkownika- KUPUJACY- bo ty kupilas cos. i tam sa rozne kroki i wybierasz co zglaszasz: np zaplacilas a ci nie wyslal czy zly towar czy co.

Gość pokemon222
tak zaplacilam i nie dostalam towaru a raczej zwrotu pieniedzy bo towaru juz nie chcialam

Gość feeee
no to tam opisz wszystko i po sprawie

Gość pokemon222
no weszlam tam ale tam nie ma w co wpisywac sama wejdz i sprawdz ,a ten formularz do wypelnienia mozna z niego skorzystac jesli przedmiot kosztuje 50 zl lub wiecej wiec nic nie moge zrobic ,