Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfxsczemu

Dlaczego kiedy kobieta jest w ciąży to pierwsze co robi to bierze ślub?

Polecane posty

Gość kolezanka kolezanki
mialam w klasie taka dziewczyne.. brzydka (no nie oszukujmy sie).. gruba (szersza niz wyzsza) i bezmozga.. W pierwsze wakacje po liceum poznala na chacie jakiegos chlopaka i po miesiacu byla z nim w ciazy a po 2 miesiacach byli juz po slubie :) Oczywiscie wg niej wszystko bylo WE DWOJE planowane! taa.. :) no i teraz mieszkaja z jego rodzina (ma 6 braci) i zajmuja 2 metry pokoju wspolnego :) po co ten slub? tak samo to glupie jak wpadka po miesiacu znajomosci internetoej ;|

Gość po co ten slub
Takie czarne masy jak wpadaja to nie mysla po co slub.A temu kolesiowi co wy....ł twoja kolezanke to dobrze teraz.Smarkacz nie myslał wtedy ,nie zabezpieczył sie to niech teraz mieszka w tak małym mieszkanku.

Gość wolę się nie ujawniać
A co Was tak szokuje, że bierze ślub w ciąży? Kiedy moje koleżanki zachodzą w ciążę, to pierwsze co robią, to biorą ślub, a jak która tego ślubu nie bierze, to zazwyczaj oznacza, że facet tego nie chce, albo ich na to nie stać. Ja też wolałabym się urodzić w pełnej rodzinie. Może nie chcą czekać latami na odpowiedni moment? bo potem a to problemy z dzieckiem, a to w pracy coś nie tak, brakuje czasu, pieniędzy i niekiedy chęci, a ciąża jest swoistym kopniakiem. Ja byłabym szczęśliwa gdybym zaszła w ciążę i mój facet pierwsze, co by powiedział, to: "kochanie, wyjdziesz za mnie". Co to za radość czekać na dziecko, a z jego ojcem żyć na kocią łapę? Albo składać podpisy w dzienniczku- tatuś Kowalski, a mamusia Nowak. Nie chciałabym być konkubiną- to tak ordynarnie brzmi. Albo co powiecie o parze, która planuje ślub, rozgląda się za salą, a tu się nagle okazuje, że ona jest w ciąży? mają odwołać ślub, bo dziecko w drodze. Ślub w ciąży to jakiś wstyd? Facet mojej siostry nie chciał ślubu, twierdził, że nie ma czasu, że wesele to niepotrzebny wydatek, że nie chce mu się tego załatwiać, chodzić po poradniach. I żyli tak razem przez 5 lat, aż w końcu ona zaszła w ciążę i w niego piorun strzelił: zapragnął ślubu. Może to świadczy o odpowiedzialności faceta?