dziewczyneczka 0 Napisano Sierpień 21, 2007 ile przed cytologia nie można współżyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyyyhyy Napisano Sierpień 21, 2007 a co ma piernik do wiatraka?? mozna normalnie wspolzyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do nosoby powyzej Napisano Sierpień 21, 2007 wlasnie,ze nie mozna wsplzyc ale nie wem ile, jesli nie masz pewnosci to sie nie udzielaj pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzka 0 Napisano Sierpień 21, 2007 z tego co wyczytałam jakiś czas temu to 2 doby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyyyhyy Napisano Sierpień 21, 2007 kochane no wybaczcie :P:P:P ale mialam baardzo niedawno robione badanie cytologiczne..i slowa nie bylo ze nie moglam wspolzyc :(:(:( przepraszam jesli wprowadzam w blad..ale wspolzylam normalnie poszlam na badanie i wyszedl mi I stopien juupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Ktoś wie cos jeszcze na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa z mleczkiem 0 Napisano Sierpień 22, 2007 dwa dni przed badaniem nie powinno sie współżyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agula_20 Napisano Sierpień 22, 2007 Nic nie slyszalam ze nie mozna wspolzyc.. Ja mialam robiona i sie lerarka nie pytala czy czasem nie wspolzylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Witam.hyyyhyy ...nie masz racji i nie wiem kto ci takich głupot nagadał:(.Wczoraj byałam u ginekologa na cytologi ale wczesniej powiedziała mi zebym po miesiaczce nie współzyła...tzn. miałam 10 tego miesiaca i trwała 7 dni . umówiona byłam na 21 08 czyli wczoraj i po okresie do cytologi zostało mi 4 dni i zakazała mi współzyc ,wiec nie mozna.Najlepiej po miesią.i sie wstrzymac sexu:) po co masz dwa razy robic cytologie ..? wstrzymac sie i juz:) Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Sierpień 22, 2007 ja ostatnio wyczytalam ze 48godz albo 24 ale chyba 48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Też poczytałam teraz trochę i pisza że od 3 dni do 24 godzin ci żródło to innaczej. Dzięki za wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja gin twierdzi Napisano Sierpień 22, 2007 ze 2 dni przed badaniem nalezy sie wstrzymac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka123 0 Napisano Sierpień 22, 2007 mi pani ginekolog wytłumaczyła to tak - kiedyś faktycznie zalecano ograniczenie współżycia przed cytologią,a to dlatego,że większość badań bylo analizowanych przez lekarzy a nie cytologów...wówczas trudniej było \"wyhaczyć\" czy dany stan to np coś niepokojącego czy np sperma jeżeli jednak Twoje próbki wędrują do cytologa (tak jak u mnie) to nie ma potrzeby ograniczać współżycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach