Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carnaby

KERASTASE VITA CIMENT AMPUŁKI

Polecane posty

Dziewczyny zakupiłam ampułki Vita Ciment, ale tak naprawde nie wiem co ile mam ich uzywac? co tydzien?... co 3 dni? codzienie? :) Czy ktoras zna sie na tym ??

nie uzywałam ampułek ale mam szampon i odżywkę vita ciment...generalnie wiem, że kuracja powinna trwać około miesiąca, po tym powinno się vita ciment odstawic i powtarzać tak co pół roku, myslę, ze ampułki powinno sie stosować 1-2 razy w tyg. w zależnośći od stanu włosów

Gość kiedyś stosowałam
ale teraz uważam to za wyrzucanie pieniędzy.... efekty niby były- ale za to jakie koszta.....1 zabieg 50 zł u mojego fryzjera.... teraz stosuje naturalną pielęgnację włosów.... efekty są dużo trwalsze, a ceny nieporównywalnie niższe.... podsumowując, derapia nie jest zła (cement rzeczywiście uzupełnia zniszczone włosy), ale można znaleźć lepsze za niższe pieniądze....

Gość molka34
szukam informacji na temat rytualu kerastase? czy ktoś mial moze? czy lepiej zrobic rytual w salonie czy kupic po prostu ampulke kerastase? jaka jest róznica?

Gość Thory
Miałam wykonywaną pielęgnację Kerastase w salonie - co fryzjer to fryzjer, w domu nie masz sauny na włosy, która wzmocni działanie kosmetyków, sama też nie nałożysz tak dokładnie kosmetyków jak u fryzjera. Jeśli masz wybór - poszłabym do salonu.