Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

PUDERTRANSPARENTNY,SYPKI CZY PRASOWANY?

Polecane posty

Gość marceliona

hej.nie lubie uzywac fluidow,dlatego chce zakupic jakis puder.tylko nie wiem jaki z tych wymienionych jest lepszy.policzki mam wlaciwie suche,przetluszcza mi sie skora na brodzie,nosie i czole.tak wogole to nie bardzo wiem jaki to jest transparentny i czym sie od sypkiego rozni...

Gość Paulinnnnaaaa
transparentny to taki ktory nie daje koloru tylko mat. jezeli masz piekna cere ktora sie swieci to polecam transparentny, ale jezeli chcesz ukryc jakies niedoskonalosci to lepszy bedzie w kamieniu

transparentny prawie wogole nie nadaje koloru- glownym jego zadaniem jest matowanie:) sypki - to juz kolor + mat = dla mnie jest wykonczeniem calego makijazu. prasowany - jak wyzej ale \"prasowany\":D

Gość a jaki najlepszy
jasnej cery, suchej skory (bez wypryskow, zaskornikow itp.) jesli nie uzywam wogole podkladu ? i czy roz w takim przypadku to dobre rozwiazanie?

Gość marceliona
a np transparentny jakiej firmy polecacie?

jesli nie potrzebujesz matu , ani nie masz nic do zakrycia to mysle ze zaden nie jest Ci potrzebny;) róż polecam :D - moj ulubiony kosmetyk...buzia nabiera swiezosci ,promiennosci;) szukaj brzoskwiniowych odcieni jesli masz jasna cere:)

Gość a jaki najlepszy
dzieki :) a moze polecisz jakas firme ? i jeszcze jedno jaki roz? sypki, prasowany czy typu mus :) ?

z pudrow transparentnych polecam mineralny z isa dory ale to okolo 80 zł:| wiec spory wydatek. lub duzo tanszy Pierre Rene - Super Silky Loose Powder :) moj ulubiony roz to Bourjois - Pastel Joues :D i zapewniam Ci ze wiele babeczek go chwali - koszt okolo 35 zl.:)

Gość Paulinnnnaaaa
jezeli masz ladna cere to najlepiej nie uzywaj w ogole pudrow, bo tylko nie potrzebnie obciążaja cere. no chyba ze jestes blada i chcesz nabrac kolorkow to wtedy rzeczywiscie róż. ja lubie prasowane yves rocher albo revlona. mozesz tez musnac twarz pudrem w kulkach

Gość a jaki najlepszy
no wlasnie na cere nie moge narzekac i tak bylo zawsze (no moze jedynie to, ze troche sucha) a z ta bladoscia faktycznie tak jest, ze przydaloby sie to ozywic :)

Gość Paulinnnnaaaa
a cere masz sucha na policzkach? bo jezeli masz suche skorki to roz moze sie brzydko odznaczac