Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlpejskieMleczko

wizyta u którego lekarza jest dla was gorsza?

Polecane posty

Gość AlpejskieMleczko

.. ginekologa czy dentysty...ja panicznie boje sie obu..ale chyba gina bardziej , bo u dentysty czasem bywam ;-) a jak jest u was ?

przeciez teraz dentyści stosuja znieczulenie, więc NIC nie czujesz (z wyjątkiem zastrzyku). Strach przed pojsciem do ginekologa to mega glupota, a potem jest dramat w rodzinie, ale to sie na szczescie zmienia.

Gość AlpejskieMleczko
czy boimy sie wizyt u ginekologa bo on tez , jak dentysta, zadaje nam ból? czy moze chodzi o wstyd?

Gość asia771
Przed dentysta umieram ze strachu,przed ginem z zazenowania

Gość BeznaziejnaOsobaTyczka Prwawdz
ja już bym wolaała porównać lekarza pediatre z ginem bo denstysta w ogole mi nie grożny :O

dentysta to relaks :D czego chcecie ? czego sie bać ..? Ja was nie rozumiem 🖐️

Gość wejdz sobie
gina wcale sie nie boje, a dentystke mam super, wiec wszystko mi jedno. Chociaz ze wzgledow zdrowotnych wolalabym nie miec koniecznosci spotkan z dentystka ;)

Gość dietkaB
obaj sa do...otworow;)

Gość osobiście wole gina
bo nie boli tak jak u dentysty. Nie bawie sie w żadne znieczulania bo za to się chyba płaci drożej. Tylko wtedy jak dentysta ma mi zęba wyrwać to poddaje się znieczuleniu, ale przy borowaniu to nigdy. Zresztą mnie przeraża ten zastrzyk w dziąsło. Wole chyba ból związany z wierceniem zęba niż ten straszny zastrzyk w dziąsło. U gina to nie ma co porównywać. Tu nie ma lęku przed bólem, tylko wstyd mi jak bez majtek z gołą dupą mam pokonac te pare długich kroków do fotela. To jest takie upokarzające.

dentystę uwielbiam ginekologa nienawidzę :( nie dlatego, że się wstydzę czy coś... bo tak nie jest, po prostu zawsze jak stamtąd wychodzę to wiem, że albo mam zrobić badania krwi, albo mam nadżerkę, albo tabletki do wymiany..ehh!

\"U gina to nie ma co porównywać. Tu nie ma lęku przed bólem, tylko wstyd mi jak bez majtek z gołą dupą mam pokonac te pare długich kroków do fotela. To jest takie upokarzające.\" O matko,w tych czasach taki brak intymności w gabinecie???Zmień gina. A co do pytania:u dentysty:(