Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śpiąca*

jeśli jeszcze ktoś nie wie...

Polecane posty

Gość i co z tego.
? Nie sądzę żeby to przekonało kogokolwiek. Zdania o aborcji nie wyrabiamy sobie za pomocą filmików czy wierszyków.

Gość ups223
To jest masakryczne :/;/ W telewizji powinni pokazać takie zdjęcia...to może niektórym by się odechciało :/;/

spiaca - a co ty myslisz ze zwolennicy aborcji nie wiedza jak to wyglada? co ty myslisz ze oni mysla ze lekarz wklada cos do cipki i koniec? moim zdaniem pokazywanie takiego czegos jest nie na miejscu kazdy wie jak to wyglada, nie wiem kogo ty chcesz przekonac

ups223 - a jesli ktos jest zgwalcony to tez ma mu sie odechciec? jesli dziecko byloby kalekie to pozwolic mu zyc? albo jesli dziecko zabiloby matke? tez?

Gość ups223
No niestety mam swoje zdanie na ten temat. Brzydzę się aborcją. Nie musi się Wam przecież to podobać. Tyle.

Gość ups223
A co Ty taka nerwowa? Ja nie mówię o takich skrajnych przypadkach, które wymieniłaś. Myślałam, że wiesz jaką aborcję mam na myśli.

chwila, chwila a czy ja coś powiedziałam w sprawie aborcji??? Z tego co jeszcze pamiętam, to nie!!! Zamieściłam tylko link, jak ktoś nie chce niech nie ogląda. A już większość prawie mnie zagdakała. Super wyciągacie wnioski: jakktoś zamieści linka dofilmu o aborcji, to znaczy,że jest przeciw(po której jestem stronie-to moja sprawa), jak ktoś spyta ile kosztuje zabieg, to znaczy,że chce usunąć?? Pomyślcie trochę zanim wydacie osąd...

chwila, chwila a czy ja coś powiedziałam w sprawie aborcji??? Z tego co jeszcze pamiętam, to nie!!! Zamieściłam tylko link, jak ktoś nie chce niech nie ogląda. A już większość prawie mnie zagdakała. Super wyciągacie wnioski: jakktoś zamieści linka dofilmu o aborcji, to znaczy,że jest przeciw(po której jestem stronie-to moja sprawa), jak ktoś spyta ile kosztuje zabieg, to znaczy,że chce usunąć?? Pomyślcie trochę zanim wydacie osąd...