Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany20

Pomocy co robic

Polecane posty

Gość Zalamany20

Jak w temacie zakochałem się w kobiecie, i wydaje mi się że się mną bawi gdy daje znać że chciał bym czegoś więcej ona się oddala, a gdy chcę to zakończyć i pytam jej czy to koniec albo nie daje znaku życia, ona zawraca mi głowę co się dzieje, poza tym chyba ma innego, ale miała go już jak ją poznałem, bawi się mną wysyła smsy po których mam nadzieję i sama chce bym do niej pisał a później nic z tego, milczy nie odzywa się itp i tak w kółko, powiecie mi pewnie że k**wa z niej i żebym sobie dał spokój, ale ja nie potrafię, po prostu ją kocham... wyznać jej to ?? i powiedzcie mi czy są baby które są zdolne do takiej zabawy a są pewne że nic z tego nie chcą

Gość reyes
bawi sie toba!! ja miałem taki podobny przypadek , po prostu są niektóre takie dziewczy które uwielbiają interesować sobą innych i lubia taki flirt bez sensu niech zgadne to pewnie super pusta śłiczna laska typu super ubran zgrabna wytapetowana itp

Gość Zalamany20
jest ładna, ale nie pusta jest bardzo inteligentna, i przejmuje się innymi ludźmi pomaga bezinteresowanie itp więc nie powiem że jest glupia idotka

Gość reyes
opisz mi jej wyglad tzn włosy jak sieubiera i jakie ma towarzystwo

Gość Zalamany20
szczupla brunetka ubiera sie normalnie zadne tam H&M i plastikowe rozowe ubranka normalna dziewczyna nie przyjelaa zadnego stylu ani skate ani metal nic z tych rzeczy normalna piekna dziewczyna

Gość nie mow
nie mow jej ze ją kochasz, to obciachowo brzmi (z ust osoby ktora nie jest z toba związana), możesz powiedziec ze sie zakochales

bron boze nie wyznawaj jej milosci wprost, to jest gra, kto pierwszy ulegnie - przegrywa ----

Gość kaalinkaa
moze sobie pogrywa.. kobiety lubia czasem grac w swoje gierki.. albo po prostu sie zabezpiecza (skoro mówisz ze chyba ma inneg)