Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredyt mieszkaniowy

Czy wasze partnerki/zy też was dołują?

Polecane posty

Gość moze jestes
moja matka to stara lumpecera i daje za łyk denaturatu a ojciec to wędrowny cygan:(

Gość a nie wydaje Ci się
jak tak Ciebie czytam to jestem pewna,ze jej nie kochasz...poczytaj co tu na forum napisales i się zastanow czy Twoja dziewczyna nie jest Ciebie nie pewna przez Twój "stosunek do niej" ... Sama rzuciłam kiedys faceta bo nie chciałam go oszukiwac i uszczesliwiac na sile skoro ja nic nie czułam...ale wiem,ze on by takich tekstów nie pisal ani nie mówił a ten tekst: "Seksu też nie ma. W sumie to mała strata niech się zastanawia a ja lukne czy nie ma lepszych" to poprostu obraz Twojego szacunku do niej. Czyzby ona miala racje ....? Milego zastanawiania się...ale Twojej dziewczynie przekaz ode mnie wyrazy współczucia

Gość Kredyt mieszkaniowy
To jest forum anonimowe nie przyszło ci do głowy ja dziekuje bogu że mam taką dziewczyne a nie ciebie. Nie jestem oslem kocham ale nic na siłe jak ma ochote mnie rzucic to z kazdym takim razem coraz bardziej to do mnie dociera i pogodziłem się z tą mysla. To bo ja mam być jak jej się zachce a jak nie to mam wpaść w depresje. Wolne żarty inteligentny człowiek zdaje sobie sprawe że takie zachowanie zagraża związkowi i przygotowuje się do rozstania. A ty że rzuciłaś jakiegoś frajera no cóż jak masz jeszcze do niego kontakt to pogratuluj mu bo wygrał życie pozbywając się ciebie🖐️