Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAgda2444444

zostawił mnie dla 18nastki!!!

Polecane posty

Gość MAgda2444444

mam 24l lata jestem zadbana ładna kobieta podobno wygladam nawet na 21 lat aeon odszedł do 18stki... Co w niej widział...nie wiem sam ma 27 lat.....jest po studiach....inteligentny o czym on rozmawia z ta dziewczyna nie wiem..

Gość mondra gópja
widocznie ma więcej tematów do rozmów z nią niż z Tobą..pfff nie zawsze wiek świadczy o inteligencji

Gość Jedna mała uwaga
Młoda nie zawsze równa się głupia, pusta... Może się ze sobą nieźle dogadują? A może są jeszcze w okresie wzajemnej, głównie fizycznej fascynacji? W sumie to nie jesteś od niej wiele starsza. 24 lata to jeszcze nie jest wiek, w którym kobieta, jak i również mężczyzna stają się idealnymi partnerami do budowania, trwałych, partnerskich i odpowiedzialnych związków. Oczywiście nie można tego generalizować. Jedno jest pewne - brakowało mu u Ciebie czegoś co znalazł u tamtej. Oczywiście nie przesądzam o tym, że popełniałaś jakieś błędy, czy też, że nie jesteś wspaniałą dziewczyną. Może to jego wyobrażenie ideału kobiety jest po prostu jakieś inne? A może wytworzyła się między nimi taka chemia, której nie było między Wami? A to już nie jest kwestia rozumu, inteligencji, czy wieku. Na pewno o tym, czy do siebie pasują będzie świadczyć trwałość ich związku.

Gość ale naprawde
deska buhahah

Gość deska jak zawsze
beznadziejna :(