Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30-stka15

Kręcą mnie młodsi faceci

Polecane posty

Gość amant
Przepraszam ale ja nie jestem podszywaczem

Gość 50tka Z
a mnie kręcą 40 latkowie i tylko z takimi utrzymuję kontakty,niekoniecznie seksualne. Czuję się młodo na swój wiek, a z doświadczenia wiem, że 50latek nie dorównuje mi w niczym (bez urazy dla panów 50letnich). Nie popadam też w skrajności, przed 40tką już za młody.

Gość amant
jestem z wrocławia

Gość Stara baba i we
łbie jej się przewraca. jak się nie zakonserwujesz, dla 20 latka jesteś próchnem.

Gość nieuchronnie
kiedyś też bedziesz starą babą:P Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość 30-stka15
a ja mam ponad 30 i wielkiego nie obzezanego członka gotowego do odbytniczych penetracji bezdomnych psow i kotow nie pogardze tez koniem ze stadniny albo krowka na łace

Gość 30-stka15
50tka Z - Widzisz, jak niektórym przeszkadza, że wzbudzamy zaineresowanie młodszych ? Próchno, stara cipa, kurewskie podejście, to tylko kilka określeń z tego topiku. Zal im ,ze na nie młodzicy nie zwracaja uwagi, czy co? I cały czas powtarzam tym, którzy nie umieja czytać ze zrozumieniem. To nie ja latam za młodszymi. To zwracaja na mnie uwagę.I to mnie kręci.

Gość amant
30-stka15 nie denerwuj się. szkoda zdrowia. Popieram Cię.

Gość 50tka Z
30-tka----nie warto przejmoeać się tym co piszą, żyj swoim życiem i spełniaj swoje zachcianki czy też marzenia do woli bez wzgledu na poglądy innych. Za lat kilka lub kilkanaście same tego mogą, choć nie muszą, doświadczyć. Ja też nie uganiam się za młodszymi, ale wciąż w moim otoczeniu tacy się przewijają.

Gość 30-stka15
jakos na zycie trzeba zarobic a takie młodzieniaszki strasznie kreca takie jak ja wiec mam sporo klientow pozatym oferuje niezapomniane doznania dzieki mojemu peniskowi

Gość 30-stka15
Mój drogi podszywaczu. Naucz się najpierw ortografii, a potem wypowiadaj w moim imieniu. Ja błędów nie robię i to cię zdradza.

Gość 30-stka15
ale pozatym czytasz w moich myslach moj drogi podszywaczy

Gość 30-stka15
Poza tym, jak już.

Gość 30-stka15
Jestem doskonałą instruktorką. Młodzi chłopcy uczą się na mnie wytrzymałości na fetory sromu. Po lekcji ze mną nic im nie jest straszne ;)

Gość amant
Tu się nie da rozmawiać. Jak można się podszywać za kogoś. Brak kultury.

Gość 30-35 lat
to najlepsze lata w zyciu kobiety. Wzbudzaja zainteresowanie facetow w kozdym wieku. Bo co tu ukrywac kobieta w tym wieku ma juz doswiadczenia zyciowe, pewnosc siebie i wlasnej atrakcyjnosci, umie wyeksponowac to to w niej najlepsze, a to napewno nie uchodzi uwadze plci przeciwnej :).30-stka15 tak trzymaj, zycie jest jedno , krotkie i trzeba brac z nigo to co najlepsze :).A przynajmniej bedzie potem w co wspominac :).Pozdrawiam.

Gość 30-stka15
Amant. Ja zawsze sobie powtarzam ,że nie będe zwracać uwagi na tych żałosnych podszywaczy. Ale emocje mi nie pozwalają.Chamstwo i miernota umysłowa doprowadzaja mnie do pasji.Zresztą,do spokojnych nie należę. Cóż , taki temperamencik

Gość 30-stka15
dodam jeszcze je wszyscy piszacy na tym forum to durme skretyniałe zboczone barany poza mną oczywiście i

Gość 30-stka15
Jestem mądra, piękna, zgrabna i powabna. Tylko dlaczego przechodnie rzucają we mnie czosnkiem a ksiądz krucyfiksem???

Gość 30-stka15
Uwielbiam zakradać się do pobliskiego warzywniaka i wabić aromatem swojej starej, niemytej szpary bezdomne kundelki

Gość prawdziwa kocica
moze przez moje 2 kły długosci 5 cm i dlatego ze nie odbijam sie w lustrze hm to moze byc to

Gość amant
Czyli ja też się do nich zaliczam?

Gość 30-stka15
Późnym wieczorem zakradam się pod okna sąsiadów i straszę ich dorastających synów moją włochatą, przerośniętą waginą

Gość 30-stka15
Amant ja nic nie pisałam o skretyniałych zboczonych istotach. Nie mój poziom. Ty wydajesz sie w porzadku. A dlaczego masz taki nick?

Gość 30-stka15
Chcesz polizać mi waginę?

Gość do 30stka15
popieram.Jestem z mlodszym 10lat,z tym,ze ja mam 40sci i jest ok.

Gość 30-stka15
Do mojej przedmówczyni. Ja nie chce wiązać się z młodszym. Po prostu lubie sie podobać. Zresztą jestem w stałym związku, no to teraz zaczna się gromy. Wyzwa mnie od najgorszych.

Gość 30-stka15
A przecież kilka instruktażowych rżnięć z młodzikiem to nie zdrada. Ja im tylko pomagam :O

Gość Abp Metropolita Juliusz Paetz
Mnie też :classic_cool: