Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzia77

skąd tyle jadu w ludziach?

Polecane posty

Gość jadzia77

tak sobie czytam różne topiki: pytania i odpowiedzi.Zastanawiam sie skąd w ludziach schowanych za ekranami monitorów jest tyle jadu, złosliwości,arogancji..tego sie nie widzi na codzien w kontaktach z ludźmi, choć nie przecze braku kultury nie brakuje ale żeby tak atakowac innych????jestem przerazona tym co czytam.....;( czy to jest ta potęga internetu ? zeby móc bluźnic na innych bez pardonu?

Gość jadzia77
a tak w ogóle to Was nienawidzę spieprzajcie stąd! 😠

Gość bluźnić na innych bez pardonu
A cóż to za kontrukcja myślowo-gramatyczna????

Gość hesitate
jadzia nie wiem skad tyle jadu, moze poprostu taka polska mentalnosc? a moze wyniesione z domow? Nie wiem.

Gość jadzia77
do podszywacza: popłakałam sie ze śmiechu..chyba tylko podszywacze są normalni tutaj;)pozdrawiam . a do kogos pod podszywaczem : wlasnie o takich ludzi jak ty mi chodzilo w zalozonym topiku

Gość jaaaaaaaaasne
jadzzia- czy ty aby nie masz zbyt niskiego progu podatności na krytykę? Post od konstrukcji myślowo-gramatycznej był poprostu zwykłym pytaniem. Deprecha?

To efekt działania układu... To jest po prostu układ jadowitych, ale niedługo minister Ziobro wszystkich aresztuje i będzie spokój... zresztą Was też aresztuje :D

Może to wynika z niskiej samooceny i tchórzostwa? Obelgi z reguły padają z wirtualnych ust pomarańczy. Miłego dnia :)

Gość hmmm........
anonimowo latwiej przelewac swoje frustracje na Bogu ducha winne osoby...choc przez chwile mozna sie pcozuc piekniejszym modrzejszym lepszym choc to bardzo zludne myslenie....brak jakichkolwiek zahamowan powoduje lawine chamstwa tak naprawde nic nie mozna na to poradzic to wlasnie ta slynna magia internetu...

Gość meg24
moim zdaniem takich ludzi nie widac na co dzien bo poprostu nikogo nie stac na wypowiadanie takich zlosliwosci twarza w twarz wiec najprosciej jest robic to na necie tu nikt sie nie widzi wiec....w latwy sposob ta zlosc i nienawisc mozna poprostu wyklkac:)

Gość bardzo prosta
odpowiedz. Nieudane zycie osobiste, zawodowe /nie satysfakcjonujaca praca, brak perspaktyw rozwoju, niepowodzenia w kontaktach z mezczyznami/ Zaniedbanie, biernosc. Efektem odreagowanie. warto zaqinwestowac w siebie, wlasny rozwoj, wyglad. Wyglad tez jest wazny.Konczac wywod: Zgorzknialych, jadowitych nikt nie tyka!