Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NarzeczonaDo2009

Czy będe mogła kupić suknię ślubną Demetrios z kolekcji 2006r?

Polecane posty

Gość NarzeczonaDo2009

Ale dopiero ślub mam w 2009r wiec czy jeszcze będzie aktualna kolekcja z przed 3 lat ?! :( Moze ktos tam pracuje albo po prostu sie orientuje... Ech taka piękna jest suknia DEmetrios 2006 model 9597.... Ale czy będe mogła ją wtedy jeszcze kupic...?! proszę o info...:)

Gość niedoczekanieeee
tez mam narzeczonego. Ale jeszcze chcemy poczekac ze slubem z 2 3 lata. Uwielbiam przegadac te suknie z aktualnych kolekcji. Ciekawa tez jestem czy wtedy bede mogła wybrana duzo wczesniej suknie zakupic. Nie pomoge Ci wobec tego bo sama nie wiem

Dajcie spokój do 2009 to jeszcze mnóstwo sukien pięknych wyjdzie, a dużo też podobnych do tej. Raczej kupić ją będzie można, że tak powiem na rynku wtórnym.

kurde no, jakbym widziala siebie 5 lat temu ;) tez szykowalam sie do slubu w dalekiej przyszlosci, wybieralam suknie, oglaalam obraczki, BA! nawet palenie rzucilam i zaczelam pic soczki ze swiezych owocow, no bo dzidzi planowalam! ;) i co? zwiazek sie sypnąl praktycznie z dnia na dzien ;) teraz sie z tego ciesze.

tak tak okoko ;) swoj swojego zawsze wyweszy ;) a teraz co? pale jak smok, zle sie odzywiam, wszsytko mam gdzies, a slub za 1,5 miecha ;/ i dzidzi tez planuje, i tym razem NIE ODPUSZCZE!!!!!!!!!;)

Gość NarzeczonaDo2009
hmm rozumiem Wasze wypowiedzi. Hehe tez raczej mocno stąpam po ziemi i fakt dość niecodziennie wystrzeliłam z tym pytaniem. Jednak suknia jest urzekająca (dla mnie) i chciałąbym w niej wystapic:) A moje pytanie aktualne...heh bo naprawde jestem ciekawa co oni robią z projektami starszymi...;p Dlatego też może ktos kto tam pracuje powie mi :) pozdrawiam!

Gość uuuuupppppppp
moze jeszcze podrzucę....