Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manianaaaaaa22

Silica...uczulenie ?

Polecane posty

Gość Manianaaaaaa22

Hej..ja mam pytanie, czy mozna byc uczulonym na Silice (preparat wzmacniajacy paznokcie wlosy i poprawiajacy wyglad skory). Moze na jakis skladnik np. skrzyp polny ? Nie wiem czy moge brac dalej te witaminki gdyż, kupilam niedawno i wzielam juz 4 tabletki (dziennie jedną), czwertego dnia wieczorem zrobilo mi sie straszne uczulenie ;/ duuze swedzace bable i dookola czerwone plamy. i to na calym ciele. Nie wiem czy to od tego, bo tego dnia jeszcze smarowalam rece i ramiona jakims preparatem na krosty i smarowalam sie mascia na korzonki. wiec nie wiem teraz czy moge dalej brac silice? mozecie mi cos doradzic ?

Gość Manianaaaaaa22
kto bierze siice? skrzyp polny? albo podobne witaminy..

Gość Manianaaaaaa22
nikt nie moze nic napisac!!!!!!!!!!???????????? serdecznie dziekuje ;/ widze zainteresowanie moim topikiem. uhhhuhu

Gość Manianaaaaaa22
;/ ? proszeeee o pomoc:D

Gość jaa x
hej :) ja biorę silice od jakiegos tygodnia takze jeszcze za wczesnie ma jakiekolwiek efekty ale uczulenia zadnego nie mam takze niewiele ci pomoge mam nadzieje tylko ze bedzie skuteczna:)

Być może jesteś uczulona na jakiś składnik Silici. Nie łykaj już więcej, kup w aptece wapno do picia. Jakby objawy nie ustepowały koniecznie idź do lekarza.

Gość Manianaaaaaa22
dzieki za rady :) tlko strasznie szkoda bo silica naprawde przynosi efekty. ehh