Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allpain

problem +fotka

Polecane posty

Gość Allpain

Witam, mam problem. Na poczatku lipca pomalowalam wlosy na blond. Mój naturalny kolor jest ciemny. Tak naprawde nhawet nie potrafie go konkretnie nazwać. Pogranicze miedzy szarym, brazowym i bardzo ciemnym blondem. Zaczeły pojawiac sie odrosty. Co mam z nimi zrobić? fryzjera raczej nie pokryją moje kieszonkowe:( Ja bardzo prosze o odpowiedzi! Pozdrawiam wszystich dobrodusznych.. naskrobcie cos pomocnego.. Tutaj fotka niedawno zrobiona przepraszam ze malo widoczna ale robiona komorką.. zbieram na aparat:) http://img257.imageshack.us/img257/8791/kafateriawb8.jpg tutaj tez są fotki może komuś pomogą w ocenie: www.allpain.fotka.pl Dzieki!

Gość tschumi
moze kups sobie szmponetke koloryzujaca poki co...

Gość Allpain
tschumi ja wogle zanim pomalowalam farba próbowalam pomalowac szamponetka na blond. Nie wzieło! nic kompletnie. próbowałam dwoch palette i jeszcze jakiejs.. mam za ciemne wlosy na szamponetke. dzieki za odp.

Gość Allpain
up up up

fajne masz włoski ;) kolorek i fryzurkę :D zostaw, narazie nie widać bardzo odrostów

Gość Allpain
nie podoba mi sie ten pomysl z pasemkami. ale dziekuje za odpowiedz;] "Blondynka z odrostami wygląda wyjątkowo wulgarnie"

Gość Allpain
teoria dziekuje;))D ale ja che odrosty pomalowac bo niedlugo rok szkolny sie zaczyna a mi wlosy naprawde szybko rosna (serio;p) wiec chce uporac sie z tym w wakacje bo na poczatku roku i tak duzo szumu bedzie a po co mi jeszcze jeden problem na glowe;)) dziekuje ci za odp.;]

kup to samo czym robiłas i pokryj najpierw odrosty a po 15 - 20 minutach całą resztę tak robią fryzjerki ;) więc powinno wyjśc równo ;) poproś koleżankę o pomoc najwyżej :D

Gość dooo Allpain
mozesz mi napisac czym zrobilas sobie taki kolor? ja mam naturalne brazowe...takie szaro brazowe...takie ciemnawe...i mi nic jasnego na tym lbie nie wychodzi, a uwazam ze masz super kolor teraz! taki bym chciala miec...tylko nie wiem czy nie mam zaciemnych tych swoich wlosow:O

Gość hesitate
farba, ktora z pewnoscia chwyci to palette, ale musisz dobrac odpowiedni odcien blondu |:)

Gość Allpain
hesitate zrobic ta pallete tak jak mowila teoria? pokryc najpierw odrosty a po 15 - 20 minutach całą resztę?? :)) dzieki za opd;]

Gość ja widze zabe wiec nie pomog