Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaBrzydalNadbrz

jak się kulja czukerek gdzies tu zjawi to powiedzcie jej ze zdjecie doszło

Polecane posty

i ze one razem z qwertz chyba żartują ze ja im wysle swoje zdjecie po tym co zobaczyłam :O p.s kulaj dobrze ze napisałas o tej czerwieni bo mam zepsuty lekko monitro i kolory się nie wyswietlają tak jak trzeba i umnie jest to kolor granatowo-szary p.s2 pieknie wygldałas na studniówce tylko pozazdroscic :( no i twarz się kwalifikuje na wycieczke :) a co mi tam bede najbrzydszą osobą na tej naszej wyprawie :O

Gość Koszaka
Jaka wycieczka?? Ja tez chce! Moge być najbrzydsza :P

autostopowa, zagraniczna wycieczka za rok w wakacje wybranych kaffeteriuszy :P

Gość juz nie wiem co ze mna nie tak
To ja tez chce jechac, moze w buszu wreszcie poznam faceta :) A tak mniej wiecej w jakim terminie wyruszamy?

no tak w buszu to mozęsz co najwyzej spotkac małpę człekokształtną albo tarzana jakeigos ;) ale chetnie zapraszam im wiecej ludzi tym lepiej wyjazd na miesiąc albo poczatek lipca albo poczatek sierpnia to jeszce zostanie wspolni ustalone no i dla pewnosci prosilabym o Twoje zdjecie na adres agucha1712@wp.eu ale nie oniecznie bo przed wyjazdem i tka bedziemy sie jeszcze musiały wczesniej spotkac

Gość Koszaka
A jaką trzeba mieć twarz żeby kwalifikować się na wycieczkę?

Gość Koszaka
;( Nikt mi nie odpowie na moje pytanie. A chcę tylko wiedzieć jaką muszę mieć twarz by zakwalifikować się na wyjazd :P

:D ale mnie zaszczyt kopnął! cieszę się ze nie mam wrednego czy jakiegoś tam ryja i nadaje się wg was na wycieczkę.. Qwertz a beznadziejna nadaje się na wycieczkę? Bo jak widzę nie mam co liczyć na jej zdjęcie wieć zaufam tobie:)

Gość ccccccc
To bedzie lesbijski zlot czy faceci też jadą?

a jak pomylimy ją z jakimś przechodniem?:D beznadziejna skołuj sobie jakąś koszulkę z napisem beznadziejnaOsobaTurystka czy coś? wpadł ktoś na pomysł zrobienia koszulek z napisem kafeteria i buźką :classic_cool: albo :O?

Gość BeznadziejnaOsobaNormalnaChyba
:D widze ze drzemie w Was duży potencjał dziewczyny pewne uwagi przemysle ( chocby te z koszulkami) a rozpoznacie mnie bardzo łatwo po wzroscie chocby :o:p wszyscy zaintereosowani zgłąszać się bązd wysyłac zdjecia na podany adres mailowy