Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapucenty

KOBIETA IDEALNA

Polecane posty

Gość Kapucenty

Cechy fizyczne: - szczupła - wzrost 175cm (dopuszczalne odchylenia +-10cm) - długie, gęste i błyszczące włosy, lekko falujące i puszyste - kolor włosów wyrazisty, nie: szary, myszowaty, niewiadomo jaki; ale też nie rudo/czerwona farbowana tandeta. Najlepiej b. ciemny brąz opalizujący kasztanowo. - twarz owalna, delikatne rysy - mały nosek - kolor cery jednolity, bez plam i przebarwien (broń boże trądziku), skóra lekko lśniąca, bez żadnych nierówności - usta spore, miękkie i niespierzchnięte, niepomalowane szminką - duże oczy w kształcie migdała, w ciemnej oprawie, gęste rzęsy, pomalowane na ciemne kolory (brązy, czernie)- delikatnie. - piersi okrągłe, jędrne, w rozmiarze C lub małe D, nie opadające; sutki wydatne, otoczki sutków małe. - spore wcięcie w talii, od talii do najszerszego miejsca bioder figura powinna mieć kształt trapezu - ramiona szczupłe i wąskie; - dłonie o długich, szczupłych palcach, z długimi (ale nie za bardzo) naturalnymi paznokciami, pomalowanymi na jasny, delikatny kolor albo bezbarwnym lakierem - biodra szczupłe, ale lekko okrągłe - nogi szczupłe, wcięcie w kostce; uda smukłe szczególnie na samej górze - brzuszek z małą warstewką tłuszczyku, jędrny i dobrze nawilżony - pupa okrągła, jędrna i nieopadająca - stopy małe (do rozmiaru 38), z zadbanymi paznokciami (manicure jak u dłoni), pierwszy palec musi być największy :D Skóra stóp jasna, w kolorze reszty ciała lub jasnoróżowym- nie żółtym lub pomarańczowym! - cipka nieduża, z leciutko wystającymi wargami sromowymi, nie sina lub fioletowa, jasna- jasnoróżówa; ogolona (lub z paseczkiem/ plamką włosów na górze) na razie tyle [cześć]

Gość pasta kiwi
buuuahahahahahahahaha hahahahah hahaha haha haaaa

Gość BeznadziejnaOsobaBrzydalNadbrz
nie odpowiadam 3-4 punktom a baardzo daleko mi do idealnosci :o

Gość starsza siostra
Aśka gdzie jesteś ja też ide się utopić :) Opisałeś swój ideał, jesteś z taką kobieta?, a jaką jest osobą, czy to nie ma znaczenia ? Pozdrawiam

Gość matkachrzestna
no to powodzenia! życia ci nie starczy , żeby taka znaleźć.

Gość lolo briżida
nom... szkoda że taką kobietę możesz mieć tylko w onaniźmie pod prysznicem

opisales swoja byla? Wroc do niej bo kazda kobieta jest inna.drugiej takiej nie znajdziesz...

Gość buhaha glupku
buahahahahahhaah żebyś ty choć wiedział co to jest małe D, wątpię żebyś wiedział. naczytałeś się bravo girl i teraz snujesz fantazje

Gość Kapucenty
Pytaj o co chcesz, o kobietach wiem wszystko :P Na początku widnieje: cechy fizyczne, a na końcu: na razie tyle, więc chyba jasne że będzie ciąg dalszy (cechy psychiczne i umysłowe), tępolki :(

Gość ksjdalkjdlakjd
popierdolony skurwysyn chuj zajebany niedopierdolony buc

Gość starsza siostra
może i tępolka ale czekam na ciąg dalszy ,

FACET IDEALNY: - umiesniony, ale szczuply i zgrabny, zadnych opon, ani zadnych zapadnietych klat, pieknie wymodelowane miesnie uzyskane poprzez zdrowa aktywnosc fizyczna, zero sterydow - wzrost 190 cm (dopuszczalne odchylenie +/- 10 cm) - geste wlosy o dlugosci dopasowanej do twarzy (jednym dobrze w krotkich, innym w dlugich), byle nie o dlugosci posredniej, czyli w fazie zapuszczania, bo to dla leszczykow, - oczywiscie zadnych zakoli ani lysiny - twarz meska, o wyrazistych, dojrzalych rysach, z twardym zarostem nienagannie ogolonym, wasy niedopuszczalne, brodka moze byc, ale pod warunkiem, ze mala i starannie utrzymana - wyraziste, meskie brwi podkreslajace zdecydowane spojrzenie, - cera nieskazitelna, bez plam i nierownosci, zadnego tradziku, - skora delikatnie opalona lub naturalnie sniada na calym ciele, - klata proporcjonalna, brzuszek plaski i jedrny, z lekko zarysowanym kaloryferkiem, - wlosy na klacie i brzuszku dopuszczalne w niewielkich ilosciach, ale na plecach i tylku niedopuszczalne, - szczuple bioderka i ladny, jedrny tyleczek, - zadbane dlonie, stopy, paznokcie przyciete i czyste, - zawsze swiezy i zmyslowo pachnacy, - penis co najmniej 30 cm. 🖐️

Gość Piastów
anyżówka, super!

Gość Profil idealnej============
Profil ideal Kafeterianki: Na wysokim stanowisku, szczebel kierowniczy, zgrabna, wysoka, 90-60-90 to standard. Dlugie włosy, wyrazisty kolor. Zadbane paznokcie, możliwe ze ma tipsy!!! Fryzura total szyk!!! Zwykle jest stala klientka Franka Por.... bez kryptorekl!!!! Ciąg dalszy Statystyczna ma nowe, modne!!! MODNE!!!!! Ciuszki, nosi bieliznę palmers!!! Szukaj google: Palmers!!!! Preferuje Kolekcje z P&C nad KDT. P{oza tym jest zsczesliwa, spelniona osoba. spodziewa sie dziecka. I kochany mezczyzna spelnia jej drobne kaprysiki !!! Tyle!!! Teraz ide do osterii bo jestem glodna nieziemsko!!!!

Jak sobie zafarbuję włosy i obetne drugi palec u stopyżeby był mniejszy od pierwszego to jestem twoim ideałem

Gość najlepszy
jest ten profil idealnej !!! Prosze Panstwa racja 100% Niestety nie tylko szczebel kierowniczy. Czasami sa ta kasy marketow, ale dobre to BYLO

Gość pedicure jak już a nie
manicure jeśli o stopy chodzi.........he he

kobittki 175cm i wyżej nie mają tak małych stóp, będzie musiała sobie je zmniejszyć dla ciebie, jeżeli pod każdym względem to będzie ideał np oprócz stóp.:) profil idealnego faceta świetny.:)

Gość plus ten zapach
jak to bylo? Kutrem rybackim? dobre! Dobre! Mozna wskazac Palcem Te Panie.

Gość z tym kutrem dobre bylo
bardzo bardzo dobre

Gość ja myślę o...
Napiszę, na ile zgadzam się z twoim ideałem: - szczupła - gruba nie jestem, ale przydałoby się zrzucić parę kilo, figury modelki nie mam (168 cm, 98:68:101) - wzrost 168 - tu byłoby o.k. - włosy długie - tak, puszyste-niezbyt, falujące- nie, mam zupełnie proste - kolor włosów : wyrazisty raczej nie, taki słomkowy blond, czyli niedobrze... - twarz owalna, delikatne rysy - ten punkt się całkowicie zgadza :) - mały nosek - tak - kolor cery jednolity - mam niestety lekki trądzik - usta spore, miękkie i niespierzchnięte, niepomalowane szminką - tak, właśnie takie mam :) - duże oczy w kształcie migdała - tak w ciemnej oprawie-tak, gęste rzęsy- rzęsy mam akurat takie sobie - piersi okrągłe, jędrne, w rozmiarze C lub małe D, nie opadające; sutki wydatne, otoczki sutków małe - wszystko się zgadza, mam C - spore wcięcie w talii, od talii do najszerszego miejsca bioder figura powinna mieć kształt trapezu - tak, zgadza się - ramiona szczupłe i wąskie - tak, zgadza się - dłonie o długich, szczupłych palcach, z długimi (ale nie za bardzo) naturalnymi paznokciami, pomalowanymi na jasny, delikatny kolor albo bezbarwnym lakierem - palce dłoni mma długie i szczupłe, ale paznokcie poobgryzane :P - biodra szczupłe, ale lekko okrągłe - biodra mam spore niestety :P - nogi szczupłe, wcięcie w kostce uda smukłe szczególnie na samej górze - moim nóżkom wiele brakuje do ideału - brzuszek z małą warstewką tłuszczyku, jędrny i dobrze nawilżony - tak, zgadza się - pupa okrągła, jędrna i nieopadająca - mam taką - stopy małe (do rozmiaru 38) - niestety mam rozmiar 39, z zadbanymi paznokciami - w miarę, pierwszy palec musi być największy- tak jest Skóra stóp jasna, w kolorze reszty ciała lub jasnoróżowym- nie żółtym lub pomarańczowym- zgadza się - c*pka nieduża, z leciutko wystającymi wargami sromowymi, nie sina lub fioletowa, jasna- jasnoróżówa; ogolona (lub z paseczkiem/ plamką włosów na górze-mam taką

Gość haaha D
własnie kobiety powyzej 175 nie maja stopy mniejszej niz 38 :D i wątpie zeby ktos chciałby byc z ideałem..chyba ze sam za takiego sie ma :D a co mysle ze jest nieprawdą :D

Gość POJEBANE JESTESCIE+
KOBIETA TO NARZEDZIE DO GOTOWANIA, PRANIA I PRASOWANIA...A JAK TRZEBA DO WYRUCHANIA - TAKIE JEST JEJ POWOLANIA OD TYSIECY LAT !!!