Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z dziecmi

mam dosyc- to wszystko pic na wode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ania z dziecmi

Pracuje w firmie 2 lata zachorowalam i mam byc zwolniona z wzgledow zdrowotnych . ok niech mnie zwalniaja mysle mam wszystkie sprawy papierkowe zalatwione to dostane jakas pomoc jako samotna maka z 3 dzieci a tutaj sie okazuje ze owszem pomoc jest ale czekac to moge i 6 miesiecy wiec se mysle ze padne z glodu lub wyjde z tymi dziemi na ulice, i co dziennie wykonuje z 10 telefonow ktore nic nie daja albo pani przy telefonie mnie nie rozumie albo nazwisko przekrecone albo nie ten adres albo przepraszaja bo sie pomylili a dlugi mi rosna , wiec ogolnie mam dol.....a pensji mam na dzien dzisiejszy 78 funtow , po co to pisze chyba zeby ostrzec mamuski ze Angielski czas na zalatwenie sprawy jest dluzszy niz w polsce ... oczywiescie ktos powie nadplaca a co teraz paczki z polski ha ha ...zdrowie stracilam w zakladzie pracy ... mam dola ...

Gość to normalka
ty musisz za nimi chodzic i wydzwaniac bo jest to w twoim interesie. To ze przepracowalas dwa lata to co ? Myslisz ze Anglia powinna cie po nogach calowac??? Musialas dobrze zarabiac skoro utrzymalas dom i trojke dzieci za jedna pensje ! Mam pytanie, kto ci na dzieci w Polsce placil? i ile ? Moze tam jest lepiej i powinnas pomyslec o powrocie.

Aniu, napisz co u Ciebie slychac.Jesli potrzebujesz pomocy w przypilnowaniu dzieci, mozesz na mnie liczyc- mam swoje mieszkane, maz pracuje a ja studiuje. Jeszcze 2 tygodnie mam wakacje wiec proznuje. Mam 10 letne dziecko wiec dzieci nie beda sie nudzily. Moje gg 8164815 PS. Oczywiscie pomoge Ci bezinteresownie. :)

Typowo polska mentalność- już nie raz się przekonałam że jeśli Polak pisze ze potrzebuje pomocy tzn. że chce sobie tylko pomarudzić a w rzeczywistości chodzi mu tylko o załatwienie jeszcze jednego zasiłka.... :( Już nie raz odpowiadałam na ogłoszenia osób nieradzacych sobie- brak pracy, opieki dla dzieci, samoność. Ale jeśli nie odpiszesz, że podzielisz się pieniędzmi, albo zaopiekujesz za darmo w pełnym wymiarze godzin dziećmi, to nikt się nie odezwie :( Co za dupki!

Gość poludnie anglii
Anusia a pomyslalas ze mozemy mieszkac zupelnie gdzies indziej? w kazdym razie dziekuje za twoja pomoc , odzyskalam juz pieniadze stanelam na nogi.

Gość jesli ktos oferuje pomoc
to nawet jesli mieszkasz daleko to grzecznosc dyktuje zeby odpowiedziec.

Gość a pokazcie mi palcem
czy ktoras z dziewczyn napisala gdzie mieszka? rzeczywsicie czlowiek wyciaga reke a zainteresowana strona nawet nie zaglada na topik czy ktos odpisal i jesli byloby napisane gdzie dziewczyna mieszka i okazalo sie to daleko to przyznaje racje memu przedmowcy-grzecznie jest odpowiedziec na taki odzew

Gość kire
ania z dziecmi..zdychajcie z glodu..skoro tak reagujesz nawyciagnieta w kierunku twojej osoby pomocna dlon to nawet te 78 funciakow ci sie nie naelezy...boze co za szmatiszon..jestem w szoku...

Gość nie chce mi sie spac
a, tutaj odpisuje jedna i ta sama glupota