Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =p

nie wspomnialam o ciazy ale

Polecane posty

Gość =p

bylam u ginekologa i ni epowiedzialam mu ze podejzewam ze jestem w ciazy(od miesiaca) on sam po badanoiu nic ni epowiedzial wiec chyba nie wyczol? czyli nie jestm w ciazy?

Gość wyczuł tylko postanowił
zachować to w sekrecie, żebyś miała miłą niespodziankę :)

Gość to ci sie trafila perelka
niespodzianka bedzie tym milsza im pozniej odkryta, jako bonus pan doktor dorzuci do kolejnej wizyty za kilka miesiecy maszyne, ktora robi 'ping-ping' zobaczysz jaka bedziesz miala frajde ;)

Gość =p
jak bym byla w ciazy to by wyczol?

Gość Anuska_21
z tego co czytałam inne topiki to lekarz wykryje sammy badaniem juz 6 tyg ciaze. a skierowal Ciebie na badania? i jestes pewan ze jestes w ciazy?

Gość =p
jak bym byla w ciazy to by wyczol?

Gość =p
nie skierowal nic nie mowil, bo ja sie balam wspomniec ze jest szasa ze jestem w ciazy;/

Gość Anuska_21
ja mysle ze by rozponal a jak mialby watpliwosci skierowal by na badania.

Gość do =p
wydaje mi się ze jesteś baaaardzo młoda wstydzisz się zapytać gina czy jesteś w ciąży? chyba jesteś niepełnoletnia??? a to i tak niczego nie zmienia jeśli uparwiasz już sex i się tego nie wstydzisz to dlaczego wstydzisz się zapytać lekarza o to co podejrzewasz??? niektóre boją się isć do ginekologa na badanie (czasem to jest zrozumiałe- jak to jest pierwsza wizyta) wracając do tematu: wydaje mi się ze gdybyś była w ciąży to ginek. by to wykrył- no chyba ze to baaardzo wczesna ciąża jeśli masz obawy zrób test -kupiony w aptece lub ten z krwi (labolatorium)

Gość ładny brzuch ale uda niezbyt
możesz być. To w końcu 1. miesiąc lekarz jeszcze może nie wyczuć. Po 6 tyg sprawa staje się w 100% oczywista. Mogłaś mu powiedzieć zbadałby Cię pod tym kątem (taka prawda) a teraz będziesz żyć w niepewności. Idź po test do apteki. Ok 13 zł kosztuje