Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka__27

picie alkohol umało!! karmiąc piersią

Polecane posty

Gość janka__27

mam czasami ochotę na lampkę wina czy małe piwo. synek ma 3 miesiące, dotąd wypiłam gdzieś z jedno całe piwo i lampkę wina - na raty, po łyczku :) czy np. raz w tygodniu mogłabym wypić od razu całe piwo takie do 5,5% albo lampkę wina?/ oiczywiście dopiero po wieczornym karmieniu, kiedy mój synek zasypia na minimum 5 godzin?? mój lekarz jest wrednym gburem i jego nie chcę pytać, moja mam mówi mi ze nie powinnam. mamy odpiszcie proszę

Gość janka__27
wybaczcie błąd w tytule , miało być "alkoholu mało"

Gość możesz tyle
tyle co piszesz mozesz

Gość chyba zwariowalaś

Gość zero alkoholu
to ze po wieczornym karmieniu nic nie da -dostanie go pozniej bo alkohol zostanie zatrzymany w mleku

Gość janka__27
nie zwariowałam wariatką mogłabyś mnie nazwać ,gdybym pytałą, czy picie codziennie wódki jest ok :O

Gość wweronikaaa
ja piję tyle ile piszesz, i tak samo robiłam w ciąży syna mam zdrowego i wspaniałego :D

Gość z tego co wiem***
to jest dozwolone picie alkoholu w niewielkich ilosciach, ale bardziej wskazane jest wino. Natomiast ogolnie nie powinno sie pic alkoholu, bo nie jest to dobre dla dziecka

Gość ijgdifgdi
Piwo od czasudo czasu niskoprocentowe nie powinno zaszkodzić, skoro lekarze nie zabraniają, a czasem nawet polecają na kamienie nerkowe albo na pobudzenie laktacji.

Gość możesz tyle
alkohol nie zostanie w mleku -po kilku godzinach bedzie go w pokarmie zdecydowanie mniej-choć po takich ilościach jak piszesz i tak bedzie go niewiele.