Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Szczurkowa

Opowiedzcie o swoich szczurach!

Polecane posty

Gość Przyszła Szczurkowa

Jestem chora na ich punkcie, ale tylko na podstawie opowieści. I wreszcie lada dzień spełni się moje kilkuletnie marzenie! Opowiedzcie o swoich pupilkach.

Gość Przyszła Szczurkowa
czy naprawdę to takie obrzydliwe zwiarzątka dla Was, że NIKT ich nie ma ... ?

Gość ja nie mam ale sa super
kumpel miał :D ogon jest zajebisty w dotyku... w ogole szczury sa madre i sa naprawde super :)

ja miałam ich cztery:D teraz mam psa. szczurki są genialne, serio mądre i kurde...człowiek się przywiązuje i potem smutno jak cztery lata miną...

Gość Przyszła Szczurkowa
Właśnie jak kilka lat temu przechadzałam się po centrum i wstąpiłam do zoologicznego, to były tam szczury ... a właściciel sklepu chyba był ich miłośnikiem no i mnie... zaraził :) I wreszcie mnie stać na to, by mu kupić wszystko co najlepsze i by u mnie zamieszkał, moja radość jest bez granic! Len, ja mam pieska teraz, dużego, ale on jest bardzo spokojny i już bardzo stary :( Więc nie obawiam się go i wiem, że nie zrobi małemu krzywdy.

Gość ma 29 lat i jest facetem

Gość qfqfq
Nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na szczura. Powód prosty: to zwierzątka kochane przywiązujące się inteligentne (wybacznie - siadł mi przecinek) a żyją króciusieńko. A przy tej ich osobowości cierpi się po nich chyba bardziej niż choćby najbardziej kochanym chomiku.

Gość elilea25
moj facet ma szczura, lubi go podduszac jak jest na mnie napalony- wtedy robi sie wiekszy i wiekszy- i wtedy go naprawde uwielbiam tego mojego szczurka;)

Gość Przyszła Szczurkowa
Luthien00 - z czym Twój szczur jest wyjątkowy? Ja jako dziecko miałam chomika i on naprawdę był wyjątkowy - mogliśmy spać razem i nigdy mi nie uciekł, nigdy się nie załatwiał poza terrarium, a jak leżałam i oglądałam bajki, to leżał na moim dekolcie i zahaczał swoje górne siekacze o moją dolną wargę i tak sobie leżeliśmy ... :) Można by rzec - fuj! ale wtedy był to mój najukochańszy zwierzaczek i mogłam zrobić dla niego naprawdę wiele. I teraz wierzę, że mój szczur także będzie wyjątkowy, a ponadto inteligentny. I właśnie dlatego nie chcę żadnego innego gryzonia!