Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e46hn745n j5

czy wypada iść w takiej sukience na wesele?

Polecane posty

Gość len na wesele
? może od razu bawełniany dresik.. albo "pluszowy" taki.. bez przesady, nie mówię że od razu satyna i sztywne długie kiece, ale lnu czy bawełny nigdy by, na elegancką okazję nie założyła. bez względu na dodatki..:o

moim zdaniem material za malo elegancki(tgo chyba len) po drugie kolor bialy raczej w sukienkach weselnych sie unika no chyba ze jestes panna młodą. jesli juz nie masz kasy na inna kiecke to podkombinuj cos z dodatkami moze czarny pasek no i to bolerko koniecznie(ale pewnie i tak go zdejmiesz) no zrobisz jak chcesz ja uwazam ze nie pasuje na wesele ktos moze Cie z panna mloda pomylic;)

Gość ocena kiecki
nie wypada

Gość posthumus
Nie, zbyt "codzienna".

Gość bardzo fajna sukienka
ale na wesele założyłabym coś bardziej eleganckiego

To chyba zależy, gdzie to wesele jest organizowane ... Jeśli np. w ogrodzie, w domu, wśród znanego Ci otoczenia, powiedziałabym, że tak. Ale jeśli jest organizowane z pompą, w hotelu, albo w jakiejś eleganckiej knajpie, a spodziewasz się, że większość gości będzie ubrana raczej oficjalnie, poszukaj czegoś innego.

Gość Manianaaaaaa22
biel zarezerwowana dla panny młodej. a po 2 wydaje mi sie ze sukienka za malo elegancka - zeby nie powiedziec ze nie legancka tylko bardziej 'luzna' :P

Gość e46hn745n j5
no to chyba pojde w spodniach na kant i założe jakąś elegancka bluzkę skoro mówicie,ze sukienka raczej nie...mialam nie iść na to wesele ale w ostatniej chwili sie zdecydowałam i ide sama,bo facet zostawił mnie dla innej jakies póltora miesiąca temu,a zaproszenie mielismy razem,no i tak wyszło,że nie mam żadnej suer eleganckiej kiecki :(

Gość e46hn745n j5
Wesele?wiejskie,organizowane w szkole,ale jak to na wsi pewnie wszyscy sie wypindrza :)

Gość koziolek......
nie chcialbym Cie jako moja partnerke na weselu w takiej kiecce:P

Gość Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to na plaze dobre:) to w kelj kozio, w jakiej chciałbys:P

Gość e46hn745n j5
a szare spodnie na kant pasują?

Gość Cocounutka
A mnie sie podoba ta sukienka. Ladna, prosta, a zarazem ma wsobie to cos. Na weselu we francji takie zakladaja kobiety. Tyle ze w Polsce jest tak ze tzreba miec super piekna ekstrawagancka suknie najlepiej z satyny badz a la satyna rodem z tancy towarzyskich :O

Gość przyczajony
nie ma w sobie NIC z obrusu zrobiona...

Gość Cocounutka
przyczajony- to rzecz gustu. tak. jednak patrzac okiem artystycznym mozna doszukac se wtej prostocie czegos wiecej niz kawalek bialego materialu lnu :)

Gość e46hn745n j5
no ale jak mówicie,ż raczej nie wypada..to założe spodnie na kant-za to mnie chyba nie powieszą..nie jest przeciez powiedziane,że kobieta musi być w sukience..

Eh, już nawet zalogować się nie umiem :P Idź w spodniach na kant, tak jak mówiłaś, do tego odpowiednia bluzka i luz - będziesz wygodnie ubrana i Twój wygląd będzie na miejscu.