Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocolate cream

Co zrobić żeby włosy się nie łamały??

Polecane posty

Gość cocolate cream

Mam strasznie łamiące się włosy. Co mogłabym zrobić, żeby mi się nie łamały?? Aha i co mogłabym zrobić, żeby włosy były miękkie i miłe w dotyku?? Za odpowiedzi z góry dziękuje!!!

Gość DA222
Mam to samo. Zamierzam kupić ampułki Kerastase z cementem ;-) Czytałam, że skutecznie odbudowują strukturę włosa. Z tańszych opcji - wyszła teraz linia Pantene pro v anti breakage - ale mam tylko szampon i niewiele mogę powiedzieć o skuteczności

Gość kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja lubie francuskie, np. fructisy, matrixy. zawsze uzywaj odzywki po myciu (splukiwana) i plucz zimna woda. pamietaj zeby dobierac szampon do skory glowy a odzywke do wlosow... ja uzywam szamponu do wl. przetluszczajacych sie, bo oczyszcza skore glowy, ale koncowki mam zniszczone- wiec odzywka do zniszczonych/farbowanych. o ile nie zetknie sie ona ze skora glowy wlosy nie beda sie szybciej przetluszczac. po wymyciu mozesz dodatkowo nalozyc jedwab albo odzywke bez splukiwania, ale nie wiecej niz wielkosc orzecha laskowego na cale wlosy. mnie pomoglo(rady od fryzjerki z salonu matrix)

Gość Truskaweczka;)
ja osobiście polecam szampony i odżywki z Dove ;) Mam ten sam problem co ty stosuje już Dove od jakiegoś czasu i widze znaczną poprawe jeszcze jest dobra odżywka w sprayu,,Isana'' to można kupć chyba tylklo w Rossmanie ;) jak włoski się poprawią to daj znać;)

Mi jakiś czas temu się łamały. Żadne odżywki nie pomogą, jeśli nie zadbasz o siebie od środka. Odżywiaj się różnorodnie, jedz owoce i warzywa, pij wodę.