Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka

pytanko

Polecane posty

Gość kuleczka

Jak mi wiadomo po zużyciu całego opakowania na zwylke nastapić krwawienie w 2 lub 3 dniu. a co zrobić jeśli nie nastąpi ono w 2 w 3 a nawet w 4??!!

Gość ale może
moze wystąpic i w 7 dniu ;)narazie sie nie martw;)

Gość kuleczka
no nie wiem czy mam się nie martwić!! zobaczymy jak to bedzie!! Jak narazie mam małe obawy

Gość ale może
ja biore tabletki juz długo,jezeli wziełas wszytkie w miare regularnie to nie ma mowy o ciązy...moze to być jakis problem z hormonmami

Gość kuleczka
a jeżeli wziełam ostatnią tabletkę w niedziele, a stosunek odbył się w ponieniałek w pierwszy dzień przerwy? a dziś jest czwartek a krwawienia nie ma!

Gość ja też mam
ja zawsze dostawałam okres w 4 dniu przerwy a ostatnio w 7;) i tez kochałam sie w czasie przerwy wiele razy, bedzie dorbze, widze ze się stresujesz, wiec to tez moze byc powód ze okres się spoznia,jezeli chcesz sie uspokoic to zrób test:)

Gość loginlogin
kuleczka nie badz panikara. Podczas 7dniowej przerwy jestes zabezpieczona, po drugie w ulotce jest napisane, ze plamienie (cos w rodzaju okresu) powinno wystapic podczas tej 7 dniowej przerwy, a nie ze wystapi juz pierwszego dnia.

Gość ja też mam
własnie nie panikuj;) bedzie dobrze, nie znam osoby,która by zaszła w ciąże biorąc tabeltki anty