Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teolog5

od września do pracy hurrrrra

Polecane posty

przed chwilą zadzwoniła do mnie dyrektorka szkoły podstawowej i powiedziała że przyjmuje mnie do pracy od września,ale się cieszę :)))

Gość dziwne nie jest
skoro religia ma być na świadectwie wliczana to szkoła dla pozostałych nie uczęszczających na religię prawidłowo powinna zapewnić teologię

Gość nickii
ty sie cieszysz... a my, dzieci nie!! :O:O:O

dla tych którzy nie uczęszczają na religię powinna być etyka tylko że nie ma osób które uczyłyby etyki

Gość dziwne nie jest
no sorry pomyłka z tą teologią:O czyli nie ma kto uczyć etyki więc u was będzie teologia którą ty będziesz wykładała?dobrze rozumiem?

sie zastanawiam cow takim razie bedzie bo ja np na religie nie chodze od gimnazjum i nawet nie mam zamiaru a rozmawialam z nauczycielami i mowili ze nie bedzie nauczyciela ktory uczy etyki wiec co z tymi co nie chodza na religie?

ja dokładnie nie wiem co będzie,dopiero pierwszy raz idę do pracy w tym zawodzie,sama jeszcze studiuję,ale wydaje mi się że nic nie będzie dla tych którzy nie chodzą na religię

w poniedziałek idę na rozmowę z dyrektorką to dowiem dokładnie co z tymi,którzy nie chodzą na religię

no ale nie moze byc nic, bo ci co maja religie beda mieli o jeden przedmiot wiecej na swiadectwie i ocena z tego bedzie wiec co za tym idzie my tez musimy cos miec teraz mamy tzw\'\'okienko\'\' i po prostu sobie siedzimy na korytarzu ale jak teraz religia sie do sredniej wlicza to nie ma bata, musimy cos miec

może po prostu będziecie mieli o jeden przedmiot mniej.jak się dowiem w poniedziałek co i jak to dam znać